19.04.06
20:46
кво ще кажете за бозичката? добре ли е да се вкарва по 1литър на ден?
идеално е 1 литър на ден.Това е най перфектната напитка да се омазниш(След олиото и подобни) :twisted:
Пийваи спокойно ефекта ще дойде скоро :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
хах набарах в една стара книжка едни стойности незнам колко са верни белтъчини 1,5 мазнини 0,3 въглехидрати 18
но при всички случай едвали е за предпочитане дори и за покачване на маса незнам ако греша поправете ме
Аз съм чувал че била от полза за фитнесджии ма нещо ме съмнява. Има един пич където обянсяваше че като яде толумби му влиза яко сила и ние леко му се смеехме, ма един хубав ден тъй стана че ударих 5-6 толумби и после бех като машина в фитнеса :D
Бяло брашно и захар или с други думи все “полезни” съставки :D ако някои ден се чудиш с кво да заредиш след тренировка може и да се пробваш. При всички останали положения нема да ти требе...
[quote author=“G_UniTeD”]В период за качване на маса става
Каква маса ??? само мазно може да се качи от тая боза
Не съм много съгласен с теб.Един познат казваше че в период за качване е пил по 2-3л. на ден и е останал доволен от резултатите
е ако е бил 50-60 кг и е искал да качва кг....може да е качил на кантара килограми но това не значи че е качил мускул....
25.04.06
14:44
Какво може да сте доволно от една боза бе момчета. що се излагате? :lol:
Аз знам,че е хубаво преди тренировка да пиеш по 1 литър.И като тренировката ти е по интензивна става идеално.Имаше даже един бг култорист които казваше,че за него предиода за маса е лесна работа,пиел по 1-2 литра преди тренировка и качвал бързо (четох го някаде из бб-теам)
Много е добра за маса ама не за мускулна такава :lol:
Дозата е един литър преди тренировка с некви баници/пасти и задължително вечер преди лягане с канче олио...
как може да пишете такива глупости че е полезна... ами ще идва сила от нея като е калорична... и от захарта идва много сила.... :lol:
а може ли да овкусявам олиото с малко захар и 1 бял хляб щото иначе много блъска едно....
Надявам се да са малко хората в този форум който наистина биха употребявали боза с цел качване на маса...то просто като се замислиш малко и .....
ми аз ви казвам,че съм го чел от бб-теам едно интервю...не сам го казал аз,а някои които се е доказал.
Такива изцепки като тази за бозата само показват колко се е доказал. А това че еди кой си има резултати не пречи да говори глупости. Рони колман ако каже че бозата става за качване на мускули това не прави изказването по-малко смешно...
еми нали ако го каже това ще е смешно,ама ще гледаш как сички ходях с яките бутилки на зала хах
На мен ми казаха по време на тренировка вместо вода да си пийвам по 1л бозичка :)
13.05.06
01:52
аве на даскало по една бозичка сас ориз или овесени ядки или каквото ядете,невреди......Разбира се ще се омазниш адски много :P Така че си е наи добре по малко,няма се изсилваме я :D
[quote author=“The_KiLLeR1”]аве на даскало по една бозичка сас ориз или овесени ядки или каквото ядете,невреди......Разбира се ще се омазниш адски много :P Така че си е наи добре по малко,няма се изсилваме я :D
Сам си противоречиш “НЕ ВРЕДИ” пък “Разбира се ще се омазниш адски много “
омазняването не е вреда според теб ? ми хапвай сланинка с олио пак не е вредно
13.05.06
11:54
Не виждам какво ще ви помогне бозата - нискокачествени въглехидрати + вода.
13.05.06
22:37
[quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“The_KiLLeR1”]аве на даскало по една бозичка сас ориз или овесени ядки или каквото ядете,невреди......Разбира се ще се омазниш адски много :P Така че си е наи добре по малко,няма се изсилваме я :D
Сам си противоречиш “НЕ ВРЕДИ” пък “Разбира се ще се омазниш адски много “
омазняването не е вреда според теб ? ми хапвай сланинка с олио пак не е вредно
Не сам казал че не вреди.....Казах че по малко няма ло6о,вреди ако е много
13.05.06
23:16
Абе според мене тва е няква мания да се отрича някоя храна напълно....аз от сичко по малко си хапвам...само от протеините по много :twisted: ...примерно много от вас отричат жълтъците,които са прекурсори на хормона на разтежа,тъй че... :wink: ..или пък се притесняват че им се дига холестерола,което под 35 години изобщо не трябва да ви притеснява :wink:
[quote author=“InDaHEad”]Абе според мене тва е няква мания да се отрича някоя храна напълно....аз от сичко по малко си хапвам...само от протеините по много :twisted: ...примерно много от вас отричат жълтъците,които са прекурсори на хормона на разтежа,тъй че... :wink: ..или пък се притесняват че им се дига холестерола,което под 35 години изобщо не трябва да ви притеснява :wink:
Ако ще и на 15,20,30 или квито и да са години яж ти по 6-7 жълтъка на ден после ще видим дали не трябва да се притесняваш ...никой не отрича бозата ....щом ви се иска хапвайте банички,бозички,сланинки ...те не са отровни просто не са за ПРЕПОРЪЧВАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!! но в тоя живот има много неща който не са за пропръчване ама...кой се съобразява с това
14.05.06
11:21
зависи за отделния индивид аз в период за маса ям всичко тоест на ден включвам по едно чиит ядене или на 2 дена веднъж отразява ми се невероятно .... ако ям еднотипно и чисто не качвам толкова ! ...
не говоря за мазно ! .
14.05.06
13:11
[quote author=“JiVk0”]зависи за отделния индивид аз в период за маса ям всичко тоест на ден включвам по едно чиит ядене или на 2 дена веднъж отразява ми се невероятно .... ако ям еднотипно и чисто не качвам толкова ! ...
не говоря за мазно ! .
абе боза не харесвам боза не ме кефи има гаден вкус по-добре си пийваи по 1-2 л Редбули аахах