Хрумна ми нещо

19.04.06
21:26

Хрумна ми нещо и реших да споделя с вас и да чуя вашето мнение.Да речем че правим много стриктно НВД и със седмици не сме кусвали какъвто и да е тип сладко,но в един момент виждате че вашите са купили 1 шоколад-отваряте го и изяждате 5-6 парчета.След 2-3 минути отивате в банята навеждате се над мивката,отваряте уста , пъхате 2 пръста в гурлото и изповръщате изядения шоколад.Та мисълта ми е че хем ще се насладите на шоколада , хем няма да има време да се усвои , по простата причина че сме го изхвърлили.Как мислите така ли е или изпускам някой малък момент ?

19.04.06
21:30

А защо да го изпровръщаш?Не е толкова много+това ти не го ядеш всеки ден.Лошо е когато го ядеш вечер.Примерно ако е сутрин или наобед няма да има проблем според мен.

19.04.06
21:43

Доста нечовешка става работата мен ако питаш...

Пък и бързите въглехидрати се усвояват за броени минути, трябвада ядеш и веднага да ходиш да драйфаш, което според мен си е направо психо.

Малко на анурексия и булемия клони с разликата, че го правиш с кажи речи противоположна цел... Откачено е :?  :lol:

19.04.06
21:50

На мен не ми се вижда откачено... а колкото до поста на a8n говоря за наистина стриктна диета.При НВД не ям млечни продукти и моркови , защото имат млечна захар а камоли нещо сладко , което да ми вдигне кръвната захар.Нека да видим някой друг как ще се отзове на въпроса ми

19.04.06
21:53

супер глупаво нещо според мене и съм сигурен че доста ще са на същото мнение.Пулна простотия е така да си играеш с организма,едва ли си културист че да правиш такива работи.И тва нещо не си го измислил ти а много отдавна се знае един културист Кинг Камали не съм сигурен за името е направил този номер само че с пица.

[quote author=“s1ck_boy”]И тва нещо не си го измислил ти а много отдавна се знае един културист Кинг Камали не съм сигурен за името е направил този номер само че с пица.

Точно той е. Кинг Камали минава преди състезанието покрай една пицария и поради зверските диети не се сдържа - купува, изяжда я, обаче насилствено я повръща и след 1 час излиза на сцената...

Някой тука знаят за какъв олигофрен с голяма уста става дума  :lol:

Тука Владо да помага, но нали имаше “цикъл на Кребс” - простите бързи въглехидрати за минути влизат в кръвта. Затова като хапнете шоколад енергията идва след 3 минути, а не след 2 часа  :wink:

19.04.06
22:26

Абе ако е 1 ден си го изяш ,но не прекалявай

PR

19.04.06
23:45

Абе момче незнам какъф ще е ефекта от тая работа с повръщането ама знам че болните от БОЛЕМИЯ или БОЛИМИЯ го правят тфа нещо като хапнат нещо и ходат да го повръщат защото си мислят че ще надебелеят... границата е малка внимаваи!

SP

19.04.06
23:50

[quote author=“protein”] БОЛЕМИЯ или БОЛИМИЯ

В крайна сметка за анорексия говориш. :wink:  :lol:

20.04.06
00:18

[quote author=“Sportex”][quote author=“protein”] БОЛЕМИЯ или БОЛИМИЯ

В крайна сметка за анорексия говориш. :wink:  :lol:

В крайна сметка се пише БУЛИМИЯ.
При 10% от храненията през седмицата може да си позволяваш повече волности. Няколко блокчета шоколад веднъж седмично не са чак такъв проблем, че да правиш подобни неща.

20.04.06
00:42

А и шоколода не вдига толкова кръвната захар поради високото си съдържание на мазнини(какаово масло). Но пък е доста калоричен.
Ако някой път се случи, че не можеш да издържиш опитай се да вземеш такъв с минимално количество допълнитено добавена захар т.е. някакъв черен, натурален.
И задължително си пресметни приетите калории и ги извади от следващите или предишните за деня хранения.

20.04.06
00:46

Анорексия е когато съзнателно повръщаш храната. Булимията е когато тялото ти е привикнало към повръщането на храната и я изхвърля дори и да не искаш.

20.04.06
08:33

[quote author=“s1ck_boy”]И тва нещо не си го измислил ти а много отдавна се знае един културист Кинг Камали не съм сигурен за името е направил този номер само че с пица.

Наистина не съм чел това за Камали ами дойде като идея

20.04.06
19:37

10% от болните от анорексия и булимия умират. Правете си сметката ако решите да се захванете и вие като тях да се освобождавате от “лошата” храна.  :roll:

ПП Между другото анорексията се води не само физическо, но и психическо заболяване. Внивайте, само това казвам.

ППП Ако съм казала някаква глупост не ме псувайте много, само се опитвам да помогна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1