Искам да стана културист ?

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

29.04.06
21:21

[quote author=“DRECS”]се тая е зависи по колко ядеш ... като ям навън сандвичи пици и сякви такива излиза по скъпо от колкото като ям квото трябва ... стигал сам и до 2 кг месо на ден тогава наистина става скъпо

Мда така е, но не винаги може да се яде у вас.. особено ако няма кой да ти подготвя храната...

DRECS

30.04.06
01:45

kao ми преди състезание аз си готвех сам щотото никои неможе да ми сготви точно както аз го искам ... и ми е гадно да го ям ... баба ми ми готвеше по някои път само като ме мурзеше ... но наи добре е сам  :roll: покраи тия състезания станах готвач  :wink:

30.04.06
11:13

[quote author=“DRECS”]kao ми преди състезание аз си готвех сам щотото никои неможе да ми сготви точно както аз го искам ... и ми е гадно да го ям ... баба ми ми готвеше по някои път само като ме мурзеше ... но наи добре е сам  :roll: покраи тия състезания станах готвач  :wink:

Хуу де възвръщат ли се тези пари, които си ги хвърлил по подготовката за състезанието ?

DRECS

30.04.06
15:25

ми не ... правя го за кеф скъпо е но ... а парите могат да се върнат ако някои те хареса и те земе за рекламно лице или за личен трениор ... в аматиорския бб пари няма даже и при профитата не са чак толкова много трябва да си много добър за да печелиш от това ... но по принцип главно пари се зимат от реклама и трениорство

BO

30.04.06
16:10

[quote author=“realityman”]То изобщо има ли във форума състезател.аз не знам за такъв.Толкова много хора сме , а май няма. :roll:

Има състезатели...Не ви прави чест да се маитапите с момчето....Мога да му помогна,но културизма е индивидуален спорт и всеки сам се подготвя.Средствата сами си ги набавяме....Е,ако се появи спонсор,идеално! :)) Но за начинаещи няма шансове.....А,пари си трябват и то доста...
  Напиши къде тренираш,къде живееш,нещо за себе си...даи някакъв телефон,като не се ангажирам с ништо конкретно-само се опитвам да ти подам ръка ! :)  :)

18.05.06
12:04

Не Използвай такива думи тук !!!!
ASTOR

Br1ng3r

24.05.06
10:30

Абе сметките ви са доста погрешни.Никакви такива 1000-1500 лв не отиват на месец.Аз примерно се справям с 300 лв което е доста далеч от 1500.На 1 число наще ми дават 300 лв и ми казват оправяй се.Така и правя.Горе доло така ми отиват парите в основен период:

110 лв за месо на месец ми стигат,на моите килограми падат се 18 килограма месо на месец,ям по 600 на ден

Никакви 100 лв не давам за протеин на месец.Тренюра ми ми дава чиста неовкусена суруватка 65% от която съм доста доволен за 15 лв килограма.Стигат ми 2 килограма - 30 лв.

В диетата си нямам яйца а и как така ги напраихте по 20 яйца на ден 80 лв на месец за яйца.....

Имам по 200 грама суров ориз на ден който ми излиза кам 20 лв на месец за ориз

Имам по 200 грама овесени ядки на ден които ми излизат към 20 лв на месец също.

Имам още на ден 2 банана,4 варени картофа и 2 пати с картофите и месото зеленчуци.Тука слагам за бананите картофите и зеленчуците още кам 50 лв на месец.

До тука 230 лв по мой сметки от там давам 50 лв за 1 голяма кутия амино.Сатурн е марката 350 бройки амино 3600.Кво ми тяраа повече :).

Станаха 280 лв на месец и останалите 20 си ги оставям за кафета.

Тва е на мен 300 лв са ми достатъчни с моята диета специално.
Но ДРЕКС се състезава в на доста повече килограми от мен и е нормално зифрите да са доста по завишени.Но баш по 1500 лв на месец САМО за храна е много голяма сума :shock:  8)

31.05.06
20:08

Абе брингер, нещо не разбрах...

Ти никаде не казваш колко пари даваш пд стероиди и другите неща около тях (протекрори и добавки за след цикал)..

Освен това никаде не ги намирам тия амино 3600 на сатурн...даже и в сайта им ги няма!

31.05.06
22:39

[quote author=“Br1ng3r”]Абе сметките ви са доста погрешни.Никакви такива 1000-1500 лв не отиват на месец.Аз примерно се справям с 300 лв което е доста далеч от 1500.На 1 число наще ми дават 300 лв и ми казват оправяй се.Така и правя.Горе доло така ми отиват парите в основен период:

110 лв за месо на месец ми стигат,на моите килограми падат се 18 килограма месо на месец,ям по 600 на ден

Никакви 100 лв не давам за протеин на месец.Тренюра ми ми дава чиста неовкусена суруватка 65% от която съм доста доволен за 15 лв килограма.Стигат ми 2 килограма - 30 лв.

В диетата си нямам яйца а и как така ги напраихте по 20 яйца на ден 80 лв на месец за яйца.....

Имам по 200 грама суров ориз на ден който ми излиза кам 20 лв на месец за ориз

Имам по 200 грама овесени ядки на ден които ми излизат към 20 лв на месец също.

Имам още на ден 2 банана,4 варени картофа и 2 пати с картофите и месото зеленчуци.Тука слагам за бананите картофите и зеленчуците още кам 50 лв на месец.

До тука 230 лв по мой сметки от там давам 50 лв за 1 голяма кутия амино.Сатурн е марката 350 бройки амино 3600.Кво ми тяраа повече :).

Станаха 280 лв на месец и останалите 20 си ги оставям за кафета.

Тва е на мен 300 лв са ми достатъчни с моята диета специално.
Но ДРЕКС се състезава в на доста повече килограми от мен и е нормално зифрите да са доста по завишени.Но баш по 1500 лв на месец САМО за храна е много голяма сума :shock:  8)

С такава подготовка как се справи на съзтезанието в Добрич ли къде беше... ?

RE

01.06.06
00:24

[quote author=“astroboy”]значи искам да стана културист има ли някъкви клубове или тем подобни дето могат да ми помогнат да стана такъв ?
Или ако има някой културист от форума да обясни какво се иска ?

Един съвет от мен: Не си скапвай здравето за глупости !
Тренирай си за здраве .

Br1ng3r

01.06.06
02:26

OuttaControl не бях тази диета тогава,ако бях щях да сам по напред.... станах 6ти от 9….но догодина искам да ме гледаш..!

01.06.06
08:13

[quote author=“Br1ng3r”]OuttaControl не бях тази диета тогава,ако бях щях да сам по напред.... станах 6ти от 9….но догодина искам да ме гледаш..!

Брингер, евала че си се отдал само на спорта. Изглежда наистина полагаш много труд, особено за диетата - тя е най -трудна. Но ще видиш че след няколко години ще ти писнат и диети и всичко. Сега имаш време и тренираш...но като почнеш да бачкаш едва ли ще си отдаден изцяло на културизма. Затова по-добре да не сме много вманиачени, но да тренираме цял живот.

Br1ng3r

01.06.06
13:36

AWESOME

точно такава работа си търся сега за лятото на половин ден за да мога и да тренирам и ако си намеря ..... + още 250 лв ги сложи на месец иделно отиват за добавки химия и храна

01.06.06
19:18

[quote author=“Br1ng3r”]AWESOME

точно такава работа си търся сега за лятото на половин ден за да мога и да тренирам и ако си намеря ..... + още 250 лв ги сложи на месец иделно отиват за добавки химия и храна

Ще те гледам нп. Но химия?!??! На колко години си? Ае забави малко, толкова ли си убеден, че ще се занимаваш с това и за напред?
ае по-здрави

LU

01.06.06
21:38

[quote author=“Br1ng3r”]Имам по 200 грама овесени ядки на ден които ми излизат към 20 лв на месец също.

Ехх тез овесени ядки да не са по 1 лв килограма че ги изкара 20 лв на месец!Ся секи може си напише някви измислени цени на някакви некачествени изделия дето не се знае какво точно има вътре се едно кисело мляко без срок на годност и съдържание на което пише 2 % ама всъщност си е аирян!

Br1ng3r

08.06.06
01:05

Айде моля ти се не ми прави глупави забележки :twisted:  :twisted:  :twisted:  :!: 500 грама овесени ядки струват 1.50(аз вземам на некаква фирма Биосет ООД).Еми смятай тогава колко излизат на месец при положение,че ям по 200 грама на ден... :!:

08.06.06
09:53

Хахаха, аз закусвам с 200г овес :lol: ! Научете се да ядете момчета - най-добрата химия е храната!

08.06.06
10:30

[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“Br1ng3r”]Имам по 200 грама овесени ядки на ден които ми излизат към 20 лв на месец също.

Ехх тез овесени ядки да не са по 1 лв килограма че ги изкара 20 лв на месец!Ся секи може си напише някви измислени цени на някакви некачествени изделия дето не се знае какво точно има вътре се едно кисело мляко без срок на годност и съдържание на което пише 2 % ама всъщност си е аирян!

Научи се да смяташ! Брингер много точно е си е сметнал всички разходи. 300лв наистина са достатъчно , но вие май забравяте , че ако не тренирате също имате някакви разходи за храна, не вярвам да карате само на вода и въздух :roll: .  Така че реалните разходи са доста по-малко.  Направете си сметката какви са разходите при нетрениращ човек :arrow:  дюнери , пици, шоколадчета , алкохола в дискотеките също не е евтин и ако ударите накрая чертата може да се окаже , че няма разлика в разходите ви.

26.08.06
16:31

На 17 не ти е време още за никаква химия. Не знам от колко време тренирсш, но за да започнеш зоб и да си на състезателно ниво, първо трябва да достигнеш някакъв максимум на чисто - колкото тялото ти позволява. С ръка 37 има още доста хляб да изядеш. Целта на зобта в крайна сметка е да надминеш нормата, до която собственото ти тяло позволява да се развияш за да бъдеш конкурентоспособен състезател. Т.Е. ефекта от зобенето е когато що годе си замязал на нещо след продължителни и постоянни тренировки и когато вече почти няма разтеж дори при различни програми и тренировъчни методи (тук се консултирай и с професионален треньор). А ако не искаш да се състезаваш, а просто да направиш тяло, зоб не ти трябва - само търпение и упоритост. Защото, поне според мен, културизмът трябва да е средство за изграждане на здраво и красиво тяло, но също и на един стабилен и правилно функциониращ организъм! Всяка употреба на химия води до отклонения във организма (често необратими) и може да навреди изключително много на здравето. Все пак решението си остава твое, но нека не бъде необмислено!

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1