Как да оправя гадния вкус на суроватъчния ми протеин?

OD

25.04.06
13:52

Протеина има солен вкус (мн гаден),преди му слагах малко мед ама се свърши!Моля някой да ме посъветва какво да му прибавя освен захар.
Мерси предварително!

25.04.06
14:11

еми май няма как купи си по добър протеин! мен  някои суроватъчни (български или насипни :)) направо ме отвръщават :)

SP

25.04.06
14:18

Ами някой са гадни други не WPC на Мусаши като го пия ми е толкоз вкусен, че искам още ама няма. :?

OD

25.04.06
14:20

Е няма как са трябва да го допия тоя протеин...не мога да си позвола лукса да го изхвърла само щото му е гаден вкуса!

SP

25.04.06
14:21

[quote author=“ODB36”]Е няма как са трябва да го допия тоя протеин...не мога да си позвола лукса да го изхвърла само щото му е гаден вкуса!

Разреждай го с повече вода. Преди години съгреших да си взема някъв Нутрим и смърдеше на умрело и с 1 литър вода за 40гр. пиех. :lol:

25.04.06
14:27

[quote author=“ODB36”]Протеина има солен вкус (мн гаден),преди му слагах малко мед ама се свърши!

Кой протеин, дай име...

FZ

25.04.06
15:54

Слагай му вместо вода някакъв сок например от моркови .  :wink:

DO

07.05.06
21:40

миии аз знам че в такъв случай а и не само се слага малко захар особено преди тренировка това деиства зареждащо

07.05.06
22:43

100% уей на оптимум е много вкусен,мога да го ям само на прах,общо взето е по-вкусен от степовете.
Както и да си го овкусяваш,освен с вода,му добавяш разни вещества и намалява усвоямостта,така че или се примири с вкуса(след месец не прави впечатление),или си смени протеина.На нутрим пюр уей про като го пих беше приятен,пауър ен бюти също чувам,че са с добър вкус.
пп.Вече има смисъл моят пост,можеш да изтриеш твоя.

07.05.06
22:49

[quote author=“Size”]100% уей на оптимум е много вкусен,мога да го ям само на прах,общо взето е по-вкусен от степовете.

Твоето мнение е излишно.Никой не пита за кой протеин има най-добър вкус,а как да си го направи добър на вкус.

IN

07.05.06
23:03

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Size”]100% уей на оптимум е много вкусен,мога да го ям само на прах,общо взето е по-вкусен от степовете.

Твоето мнение е излишно.Никой не пита за кой протеин има най-добър вкус,а как да си го направи добър на вкус.

Ей някои хора много са се вживяли в ролята на модераторите :wink:
Айде оставете на модераторите да решават кое е излишно,за да се избягват излишни спорове и колизии. :wink:

07.05.06
23:08

[quote author=“InDaHEad”][quote author=“Body_Builder”][quote author=“Size”]100% уей на оптимум е много вкусен,мога да го ям само на прах,общо взето е по-вкусен от степовете.

Ей някои хора много са се вживяли в ролята на модераторите :wink:
Айде оставете на модераторите да решават кое е излишно,за да се избягват излишни спорове и колизии. :wink:

Еми дразна се от такива писаници.Няма нищо лошо да се помага на модераторите.Пък и мн. скоро и аз мога да стана такъв. :wink:

07.05.06
23:13

Успех ти пожелавам.Оправих си поста,да не ме вземеш на прицел още от сега. :P Да сложим край на спама в темата.

07.05.06
23:16

[quote author=“Size”]Успех ти пожелавам.Оправих си поста,да не ме вземеш на прицел още от сега. :P Да сложим край на спама в темата.

Нека модераторите ми изтрият двата поста в тази тема.Както виждам имаше смисъл от моята забележка.Беше за добро. :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1