25.04.06
13:52
Протеина има солен вкус (мн гаден),преди му слагах малко мед ама се свърши!Моля някой да ме посъветва какво да му прибавя освен захар.
Мерси предварително!
еми май няма как купи си по добър протеин! мен някои суроватъчни (български или насипни :)) направо ме отвръщават :)
25.04.06
14:18
Ами някой са гадни други не WPC на Мусаши като го пия ми е толкоз вкусен, че искам още ама няма. :?
25.04.06
14:20
Е няма как са трябва да го допия тоя протеин...не мога да си позвола лукса да го изхвърла само щото му е гаден вкуса!
25.04.06
14:21
[quote author=“ODB36”]Е няма как са трябва да го допия тоя протеин...не мога да си позвола лукса да го изхвърла само щото му е гаден вкуса!
Разреждай го с повече вода. Преди години съгреших да си взема някъв Нутрим и смърдеше на умрело и с 1 литър вода за 40гр. пиех. :lol:
Кой протеин, дай име...
25.04.06
15:54
Слагай му вместо вода някакъв сок например от моркови . :wink:
07.05.06
21:40
миии аз знам че в такъв случай а и не само се слага малко захар особено преди тренировка това деиства зареждащо
100% уей на оптимум е много вкусен,мога да го ям само на прах,общо взето е по-вкусен от степовете.
Както и да си го овкусяваш,освен с вода,му добавяш разни вещества и намалява усвоямостта,така че или се примири с вкуса(след месец не прави впечатление),или си смени протеина.На нутрим пюр уей про като го пих беше приятен,пауър ен бюти също чувам,че са с добър вкус.
пп.Вече има смисъл моят пост,можеш да изтриеш твоя.
07.05.06
22:49
[quote author=“Size”]100% уей на оптимум е много вкусен,мога да го ям само на прах,общо взето е по-вкусен от степовете.
Твоето мнение е излишно.Никой не пита за кой протеин има най-добър вкус,а как да си го направи добър на вкус.
07.05.06
23:03
[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Size”]100% уей на оптимум е много вкусен,мога да го ям само на прах,общо взето е по-вкусен от степовете.
Твоето мнение е излишно.Никой не пита за кой протеин има най-добър вкус,а как да си го направи добър на вкус.
Ей някои хора много са се вживяли в ролята на модераторите :wink:
Айде оставете на модераторите да решават кое е излишно,за да се избягват излишни спорове и колизии. :wink:
07.05.06
23:08
[quote author=“InDaHEad”][quote author=“Body_Builder”][quote author=“Size”]100% уей на оптимум е много вкусен,мога да го ям само на прах,общо взето е по-вкусен от степовете.
Ей някои хора много са се вживяли в ролята на модераторите :wink:
Айде оставете на модераторите да решават кое е излишно,за да се избягват излишни спорове и колизии. :wink:
Еми дразна се от такива писаници.Няма нищо лошо да се помага на модераторите.Пък и мн. скоро и аз мога да стана такъв. :wink:
Успех ти пожелавам.Оправих си поста,да не ме вземеш на прицел още от сега. :P Да сложим край на спама в темата.
07.05.06
23:16
[quote author=“Size”]Успех ти пожелавам.Оправих си поста,да не ме вземеш на прицел още от сега. :P Да сложим край на спама в темата.
Нека модераторите ми изтрият двата поста в тази тема.Както виждам имаше смисъл от моята забележка.Беше за добро. :lol: