25.04.06
15:07
Има ли смисъл да давам 3 лева за тези “шоколадчета” или са пълни боклуци ? :)
Незнам дали са боклуци, но лично аз предпочитам за тези пари да “строша” половин пиле примерно... :wink:
25.04.06
15:11
Или си вземи едни овесени ядки, отколкото тези барове :wink:
25.04.06
15:14
2,75 лева = половинка пиле
1,85 лева = 1 доза суроватъчен протеин на Оптимум
0,75 лева = Голямо Корни 50г(в онова с ядките има 12гр. протеин)
3 лева = 25 яйца = 25 белтъка = 100 гр. протеин
амм знам че не му е тука мястото да питам (за което се извинявам) ноо кога освен сутрин мога да ям овесени ядки
25 белтъка 100 гр протеин ама ако знаиш как не мога да ги понасям тия белтъци Sad
25.04.06
15:24
Ми, примерно 2 часа преди трен за да се заредиш с енергия :wink:
П.П. Моля те, не пускай поредни постове. Ползвай “промени”.
25.04.06
16:03
Взимал съм на Universal и на Нутрим,за мен имаше смисъл,когато съм на път и няма нито време нито къде да се яде,нещо качествено,по добре отоклито да стоя без протеин 3-4 часа!Или освен пред шефа в служебната кола да вадя и да чупя пилето и да омажа колата,или да си беля яйца? :lol: :lol: :lol:
Става с една двулитрова БИРА :wink: :wink: :wink:
25.04.06
16:27
Ако намаш възможност да хапнеш друго те са добър вариант . :wink:
[quote author=“energymax”]Взимал съм на Universal и на Нутрим,за мен имаше смисъл,когато съм на път и няма нито време нито къде да се яде,нещо качествено,по добре отоклито да стоя без протеин 3-4 часа!Или освен пред шефа в служебната кола да вадя и да чупя пилето и да омажа колата,или да си беля яйца? :lol: :lol: :lol:
Е мой тук умрях да се смея :lol: :lol: :lol: , честно и в бисерите не бях се смял така, аз лично прегрешавам от време на време със сур. барчетата на нутрим, :oops: много ме кефят на вкус, много по-вече отколкото шоколада.......... за 2,10 стават.