25.04.06
17:12
Здравейте.Ще може ли да ми обясните как да се науча да правя набирания и кофички чувал съм всеки ден да се опитваш да правиш,ама не става някакъв друг вариянт знаете ли или само трябва да заякна и ако трябва да заякна кои упражнения да правя и по колко повторения тренирам бокс,но мога да ходя след тренировка в залата за фитнес,ама не за много време,защото трябва да ходя и на училище.
Мерси преварително.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
25.04.06
17:19
[quote author=“Dips”]Здравейте.Ще може ли да ми обясните как да се науча да правя набирания и кофички чувал съм всеки ден да се опитваш да правиш,ама не става някакъв друг вариянт знаете ли или само трябва да заякна и ако трябва да заякна кои упражнения да правя и по колко повторения тренирам бокс,но мога да ходя след тренировка в залата за фитнес,ама не за много време,защото трябва да ходя и на училище.
Мерси преварително.
първоначално като започнах да правя набирания правих по 2-3 пълни за бицепс и с широк хват 2-3 някъде
просто всеки ден опитвай аз примерно правих по няколко серии
5-6 серии по 3-4 набирания и постепенно с всеки изминал ден правих все повече и повече
и сега права по 20 набирания 4 серии
Специално за набиранията има малко по-надолу тема която е разисквана доста на широко
в началото правех по 2 кофички (на втората с помощ :? )но с течение на времето все увеличавах бройката 2,3,4…сега вече връзвам тежест.така, че стреми се да ги правиш все повече и повече.ако правиш по 2-3 това не бива да те отчайва, а да те мотивира :)
мдам и аз така , в началото правех по една кофичка мах:) сега си ги правя в серии . След усилени опити - пробвах да ги правя миналото лято и малко по малко стана така че всеки път се оптвай , колкото толкова - никой няма да ти се смее щото всички сме минали от там :wink:
успех
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=14275&highlight=%ED%E0%E1%E8%F0%E0%ED%E8%FF
Тука съм обяснил подробно
На мен проблема ми е че немога да правя набирания и кофички изобщо някакъв съвет кои упражнения да правя по колко серий и повторения,за да заякна малко. :roll:
аз на твое място бих започнал да се опитвам като изпълнявам час от вдижението било то при кофи било при набирания,тук не става въпрос за заякване а за “жилавост”.да вземем кофите за пример:заставаш на успоредката и почваш да се “клатиш” но не пускаш дои долу а докъдето мислиш че след това ше испееш да се върнеш догоре и постепенно ще почнеш да си ги правиш както трябва
Правилно, номера е да стигнеш до една! после е лесно :lol: :wink: . А това което е написал АСТОР в линка е възможно най-добрия метод за увеличаване на бройката повторения за който мога да се сетя. Само ти трябва упоритост и търпение, никой не се е родил научен а ако те кефи упражнението и го правиш редовно..познавам един пич който прави 90 набирания широк хват пред гърди. успех!
27.04.06
12:24
[quote author=“Dips”]Здравейте.Ще може ли да ми обясните как да се науча да правя набирания и кофички чувал съм всеки ден да се опитваш да правиш,ама не става някакъв друг вариянт знаете ли или само трябва да заякна и ако трябва да заякна кои упражнения да правя и по колко повторения тренирам бокс,но мога да ходя след тренировка в залата за фитнес,ама не за много време,защото трябва да ходя и на училище.
Мерси преварително.
Най- добре е нагледно да ти объсни някой във фитнес залата защото теоритично малко трудно ще разбереш . :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече