27.04.06
08:28
значи въпроса ми е , при какво количество погилната храна се получава разширяване на стомаха?
Временно ли е?
[quote author=“PaTriK”]значи въпроса ми е , при какво количество погилната храна се получава разширяване на стомаха?
Временно ли е?
Може да се поправи, затова трябва да се яде често и по-малко.
А за количеството, всичко е индивидуално, просто след хранене не трябва да чувстваш стомаха си пълен до горе :wink: .
И как очакваш някой да ти отговори за количеството, след като стомаха на всеки човек е с различен размер? Иначе е временно - като спреш да ядеш по - много, ще се свие ;)
27.04.06
19:06
според мен тука има една сериозна дилема - като си тернира човека и трябва да яде здраво как да си свива стомаха :lol: по-често от 3-4 часа не виждам смисъл.
28.04.06
07:49
добре омлет с 5 яйца например да не е малко :) ако реши и салатка да добави? 200гр извара също доста надуват
Е ти да не искаш един мъж 90-100кг да има стомахче като на манекенка- булимичка :lol: ... Вярвай ми тези 5 яйца със салатка, примерно Астор няма и да ги усети :) .
Тука имаше един пич с подпис : “За големи мускули се искат голямо сърце, голям бял дроб, голям черен дроб и голям стомах” , цитирам по памет.
28.04.06
21:45
Аз при себе си съм забелязал едно нещо. КОгато качвам кила и ям много въглехидрати, дори и да не съм мазен, сутрин корема ми е отпуснат доста. Когато мина на БВД(3 дни само пиле,протеин и малко краставици), сутрин корема ми е прибран. Мисля, че има връзка между въглехидратите и подуването.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече