27.04.06
18:58
можете ли да ми препоръчате наи-доброто за тези пари? Целта ми е 7-8 кг за месец месец и половина. В съчетание с НВД + велоергометър и тренировка в зала 3-4 пъти седмично... А и ако може да ми дадете някои съвет как да махна мазнините предимно от гърдите щото са ми много виснали в долната част
28.04.06
12:44
Аз ползвах на JC Карнитина е 19 лв а Fatburner-a е 16…и да ти кажа в комбинация с НВД има супер ефект... :D
28.04.06
13:40
Само един Super Cuts3 би трябвало да свърши работа. 130 таблетки са 50 лева. Кажи за колко дни искаш да издържиш с 60-те лева?
28.04.06
21:17
Не почвай още от началото с бърнер. Първо почни с диетата. След 2-3 седмици кардио. И след още толкова бърнер. Според мен от Карнитина смисъл няма. За малко пари си вземи рибено масло и например Ultra Ripped- Ultimate Nutrition.
Ако не върви, трябва да “изостриш” диетата. Моята любима е 2-3 дни само белтък и малко здравословни мазнини, никакви въглехидрати. След това 1 ден повечко въглехидрати. Ефекта е доста добър, ама трябва да си сериозен.
29.04.06
20:41
ами не съм мислил за колко дни... тия 130 таблетки за колко време ще ми стигнат?
а и аз не почвам сега... доста време вече съм на нвд само че нещо спрях да свалям
преди пих л-карнитин за 20-тина дена, а за 2 месеца съм свалил 9 кила
Та за това сега си мисля за някаква добавка и нз точно кво да си взема