27.04.06
19:58
Уоу... :shock: един пичага доста понаякна в последните месеци и казва, че е взимал само креатин, но не каза колко време. И от един източник разбрах, че 6 месеца не го е спирал? Добре де.. повечето казват, ако го взимаш 2 месеца някъде и трябва да спреш, защото организма ти вече ще се бъде приспособил към него и няма да му действа. Кажете нещо...
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 17:26.
Нещо са те поизлъгали май,след 2рия месец ефекта от креатина съвсем се губи.Причината за “заякването” може да е друга
27.04.06
20:31
Аз съм пил креатин повече от 2месеца и да ти кажа мисля, пак има ефект, та бил той и плацебо такъв.
Аз и в другата тема ви казах, че взимах креатина почти 4 месеца. Почнах на 1 ноември 2005 , началото на януари 2006 направих 2 седмици почивка и продължих до 22 февруари 2006. Тогава ме удари кола и спрях да го пия и да тренирам. Ако не ме беше ударила колата щях да си доизпия кутията. Беше ми останало за още около 2 седмици.
И до какъв извод стигаме ? Ще си има ефект, дори да се приема повече от 2 месеца ?
ефекта ти зависи от рецептора - ако е наситен вече, малко трудно ще усетиш действието на креатин!
Ако мове да поемеш повече - дерзай. Но не забравяй , че се натрупва и товари бъбреците ти тази добавка и е препоръчително след 2 месеца прием, една пауза, през която мове да се пие глутамин и аминота , за да се запази постигнатото!