Искам да отслабна още, помогнете ми!

27.04.06
23:11

За 3 месеца свалих 8 кг (бях 105, сега съм 97, ръст 180см ),но нещо май се закучва работата и не се смъкват килата, нямам определена диета, стремя се да ям 3-4 пъти дневно(наблягам на белтъчини-кисело млякорсирене, също на кренвирши, яйца-в тефлоновия тиган), не употребявам алкохол.Пия 2-3 литра вода дневно, като 1,5 л е във фитнеса.
Тренировка:
1 ден:
Гърди - пек-дек 3 х 25;
горна лежанка 3 х 25;
долна лежанка 3 х 25;
Бицепс- сгъване прав с щанга 3 х 25;
дигане на дъмбели 3 х 25;
скотово сгъване с крива щанга 3 х 25;
колело 2 х 20 мин;
———————————————————————————————
2 ден:
Гръб - скрипец 4 х 25;
мечка 4 х 25;
Трицепс- разгъване на скрипец - 4 х 25;
френско разгъване 4 х 25;
колело 2 х 20 мин;
———————————————————————————————-
3 ден:
Крака- лег-преса 4 х 25
сгъвач 4 х 25
разгъвач 4 х 25
прасци 4 х 25
Рамене- Избитване на щанга зад врат 3 х 25
Разтваряне на дъмбели встрани 3 х 25
Правя и едно упражнение за задно рамо но не му знам името пак 3 х 25
колело 2 х 20 мин;
————————————————————————————————
Т`ва е. Помогнете ми! Дайте ми съвет!
Чакам отговор  :roll:

28.04.06
08:34

Дай поне някакви приблизителни количества на храната, защото така както си го написал е много неясно и никой няма да може да ти даде съвет.

Поздрави!!!

28.04.06
13:27

тея кренвирши ги махай замени ги с чисто месо , може да добавиш и овесени ядки и извара , пълнозърнест хляб , хапвай и салати.

28.04.06
14:22

Искам да отбележа, че ям само пълнозърнест хляб(по една филийчица на хранене),пържено въобще не ям. Някъде бях чел, че за отслабване се правят над 20 повторения, за да се горят повече калории,ИЛИ ДА НАМАЛЯ повторенията.
Благодаря за вниманието!
Добре ще махна кренвиршите!:shock:
Ако може да ме насочите към някакъв хранителен режим.

28.04.06
20:41

Тва за  повечето повторенията е грешно според мен , по този начин ще загубиш доста мускулна маса.Прави си от 8 до 12 повторения и прави кардио демек тичай или карай колело.И би трябвало да има ефект.

28.04.06
21:03

ако можеш мини на НВД с малко кардио и килограмите пак ще тръгнат надолу

29.04.06
12:04

Мерси, ще намаля повторенията на 15, обаче не знам как да си направя НВД.Нещо тая диета не я разбирам,не мога да си съставя меню  :(  :roll: Само ориз и картофи ли трябва да ям не разбирам  :roll:

29.04.06
17:52

виж в сайта там има хранителна таблица , избягвай картофите и ориза те са с високо съдържание на въглехидрати.Наблегни на храни съдържащи протеини и белтъчини,при НВД въглехидратите за деня се смятат по 1грам на телесна маса.

29.04.06
19:56

OK, ще наблегна на киселото мляко, сиренето, яйцата и мръвките  :lol: (естествено пилешки и риба)..Изключвам въглехидратите и дано стане работата  :roll:  :roll: Намерих и един сайт за изчисляване на калориите,много се кефя - http://zdravoslovno.com/Calculators.html , дано е верен калкулаторът!! Ааа и мисля вече с метърчето да се меря щот тоя кантар..мери и мускули , а мен ме интересуват само сланинките :oops:  :oops:  :shock:  :roll:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1