Амино в пазарджик

29.04.06
18:00

Да попитам някой знае ли каде в ПАЗАРДЖИК мога да си взема на дженезис амино киселини

30.04.06
19:18

Там където аз живея на запад има един магазин за добавки.На христо ботев булдеварда.

MO

30.04.06
22:23

[quote author=“Nask0`”]Там където аз живея на запад има един магазин за добавки.На христо ботев булдеварда.

В този магазин не те съветвам и да влизаш.(поради ред причини)
По добре си поръчай от Пловдив

HA

30.04.06
22:28

[quote author=“morphey”][quote author=“Nask0`”]Там където аз живея на запад има един магазин за добавки.На христо ботев булдеварда.

В този магазин не те съветвам и да влизаш.(поради ред причини)
По добре си поръчай от Пловдив

К`во пък му е на магазина?Сега има некъв фитнес инструктор там, дето доста обяснява, пък и ако не се лъжа това е единствения специализиран магазин за хранителни добавки в Пазарджик.Ако знаеш някой друг кажи.

MO

30.04.06
22:52

hari_89
Ако повечето ми познати ходят там предимно за химийка да си взимат,добавките нещо не им се хваща вяра.Аз не съм ходил отдавна...
Как се казва този инструктор ако не е тайна?
Казах ти най-удобно е да си поръчаш от Пловдив ако се чудиш как-виж в сайта не Генезис телефона им за връзка в Пловдив.

01.05.06
16:36

да о то там ги няма тези аминки.То няма и на Скаитек и на ОН протеините...
Аз съм решил от нета да си ги поръчам иначе няма начин:(

20.09.06
23:26

Вижте в  другия магазин зад театъра там има всичко и SCITEC и ON и GENESIS и квото се сетите друго

EM

05.08.07
08:07

Ами собственика на Магазина на Запад е точно самия Фитнес инструктор.Той тренира в  PERO GYM много пъти съм го виждал.Иначе магазинчето не е лошо.За химия знам че другия който продава химията в ГРАДА е ИВАН. И НЕ СИ зимайте фитили от 6 лева.Че се касат мн бързо.1 приятел правеше мечка с 70 80 кг и се скъсъха

11.08.07
10:38

Срещу логоса също има сега и е много добър магазина

13.12.07
22:57

Ако на магазин с три фирми и продавач, който се мисли за за най - великия културист на всички времена, -  сложил си е свой билборд и снимки да се гледа, из целия магазин (при това с дрехи :bug: ) та на  това ако казваш “много добър магазин” - може и да е , но според мен не му е читава работата на тоя май е прекалил със стероидите  :-)

Мнението беше редактирано от Г. Иванов на 13.12.07 22:58.

14.12.07
16:54

[quote author=“ExCeSs[FiTTneS MaNiA]За химия знам че другия който продава химията в ГРАДА е ИВАН.

Имаш предвид фитнес клуб Иван или някой друг Иван?

Мнението беше редактирано от Aquiles на 14.12.07 16:57.

ГН

24.12.07
15:09

Брей, много хора от Пазарджик!

Тъй, за тези които не знаят, магазините в Пазарджик са 3. Поне наскоро не занм да се отворени повече.

1. На бул. Христо Ботев, квартал Запад
2. На ул. Иван Шишман, между секс-шопа и бившото “Министерството”
3. На края на Найчо Цанов, тоест улицата на фитнес ПЕРО, там където е завоя на тролеите между спирките на адвокатурата и театъра.

В последния, магазина на Иван, макар да е най-малък като размер, има най-голям асортимент. Интересно ми е, какво му е лошото на онзи на Христо Ботев? От там ми дадоха една безплатна книжка на Пийк... :)

Също щом като хората в тази тема сме от Пазарджик, къде тренирате? Или по-скоро има ли някой дето да не е в PEROGYM? ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1