относно трибулуса как да го пия

SU

30.04.06
14:05

купих си трибулус терестис  на scitech nutrition 500 мг и ми казаха да го пия така 4 дена пия 2 дена почивам по 1 грам на ден и така 8 седмици правилно ли е това 4 дена и 2 дена почивам

30.04.06
18:53

[quote author=“sunday”]купих си трибулус терестис  на scitech nutrition 500 мг и ми казаха да го пия така 4 дена пия 2 дена почивам по 1 грам на ден и така 8 седмици правилно ли е това 4 дена и 2 дена почивам

според мен не е правилно дневна нужда ти е от 1 до 1,5
и го пий всеки ден в продължение на месец
ам откаде си взе трибулуса на Скайтек и кви пари е ?

SU

30.04.06
22:20

ами аз съм от Бургас зех си го 50 лева 90 хапа по 500 мг от безистена

нашенския трибестан си беше найхубав, и все още сие. за да се качва маса в културизма дълго време си беше като формула, по едно хапче на десет кила лична маса, на ден. но това е за българския.

09.06.06
14:04

ех каде бяха времената когато трибестана беше по 2.50лв - махаи секи ден от него тои е като карзила  :arrow:  дневна доза ....... при надвишаване дневната доза .... няма странични ефекти  :lol: то тва си е билка http://www.suplements.net/main/adv/tribestan.htm

[quote author=“cleaner”]ех каде бяха времената когато трибестана беше по 2.50лв - махаи секи ден от него тои е като карзила  :arrow:  дневна доза ....... при надвишаване дневната доза .... няма странични ефекти  :lol: то тва си е билка http://www.suplements.net/main/adv/tribestan.htm

да, да, да....
то и карсила си стана цифра вече!!!

09.06.06
17:40

а има тука някав на БИОТЕЧ за 27 кинта

09.06.06
21:39

пии си по 3 хапа на ден - 1,5гр са нормална доза за трениращ човек, особенно ако искаш да усетиш ефекта му, а и излиза по-евтин от трибестана

10.06.06
14:31

[quote author=“FRANKO1”]пии си по 3 хапа на ден - 1,5гр са нормална доза за трениращ човек, особенно ако искаш да усетиш ефекта му, а и излиза по-евтин от трибестана

човече не моа да те разбера кое излиза по - евтино от трибестана като то става дума че човека си е купил трибестан

10.06.06
20:44

ми да го пие по 6 хапа на ден и като свърши, да си купи на сайтек.така или иначе според мен трябва поне 2 месеца да го пие за да усети ефект.

10.06.06
22:03

само да вметнем че с една упаковка ефект няма да видите ,но гаджето може и да забележи

[quote author=“FRANKO1”]ми да го пие по 6 хапа на ден и като свърши, да си купи на сайтек.така или иначе според мен трябва поне 2 месеца да го пие за да усети ефект.

в родината на трибестана , да зобим американски буклуци!
:)
напълно сте откачили. знаете ли ,че в щатите наий-търсения и скъп трибестан е БЪЛГАРСКИЯ!
:oops:

12.06.06
15:24

Сега ако искате ми вярвайте, но за около 100кг. билдер си трябват поне 10 хапа на ден от 250мг. на Софарма, ако искате да има ефект.... за примерно поне 8 седмици... всичко под тази доза си е половинчата работа... просто споделям виждания и резултати при приема на трибестан...

Аз принципно Недик не му се кефя много (въпреки, че напоследък се е поочовечил), но пича е прав за едно нещо - “ако искате здрав анаболен ефект за 100кг. билдер си трябват между 12 и 16 хапа на ден...”

Вече при 7-80кг. телесно тегло е ясно, че трябват по-малки дози :)

Не ангажирам никой с мнението си, но това е горе-долу положението с трибестан-а :) И моля не ме засичайте сега с отговори от типа на “ти нормален ли си бе, 16 хапа.....” - да, нормален съм :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1