30.04.06
19:38
здрасти на всички.Имам въпроса:
1.въпреки 4е съм чел много теми така и не ми стана ясно според вас кои аминокиселини са наи-ефикасни за покачване на мускулна маса {цената на продукта няма голяма значение{
2.по колко аминокиселини мога да приемам на ден и какув да е приема за покачване на мускулна маса.
30.04.06
19:59
[quote author=“muscle_man”]здрасти на всички.Имам въпроса:
1.въпреки 4е съм чел много теми така и не ми стана ясно според вас кои аминокиселини са наи-ефикасни за покачване на мускулна маса {цената на продукта няма голяма значение{
2.по колко аминокиселини мога да приемам на ден и какув да е приема за покачване на мускулна маса.
виж са само да приемаш аминото и да качиш маса излиза малко скъпо трябва да се съчетае и с други добавки за да има по-голям ефект
но от БЦАА се качва доста те са за качване на ММ,другите са за запазване на мускулите повече с тях трудно ще качиш ММ
та 3 сутрин и 3 след трен или ако са на прах 1 чаена(5гр) с връх сутрин и една след трен
препоръчвам ти Оптимум нутришън
30.04.06
20:46
[quote author=“diksi”]BCAA за покачване на мускулна маса ?
много ясно едни от най-важните за покачване са
протеин задължително и после другите глутамин,креатин,БЦАА,азотни бустери
30.04.06
20:57
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“diksi”]BCAA за покачване на мускулна маса ?
Доколкото знам BCAA ги препоръчват за запазване на мускулната маса,защото тялото вместо да гори мускули гори АК ако ги има в наличие.Това са трите ак с най-голямо съдържание в мускула.Другите ак се складират в черния дроб.
[quote author=“Body_Builder”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“diksi”]BCAA за покачване на мускулна маса ?
Доколкото знам BCAA ги препоръчват за запазване на мускулната маса,защото тялото вместо да гори мускули гори АК ако ги има в наличие.Това са трите ак с най-голямо съдържание в мускула.Другите ак се складират в черния дроб.
BCAA ги препоръчват за запазване на мускулната маса като казва Body_Builder. Точно тези три аминокиселини “изчезват” първи по време на тренировката. Като ги приемеш като добавка изгарят тези, които си приел като добавка, а не тези в мускула.
DirtyandNasty , нищо лично, но мисля че ти си новия bolkers. :wink:
01.05.06
23:15
[quote author=“diksi”][quote author=“Body_Builder”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“diksi”]BCAA за покачване на мускулна маса ?
BCAA ги препоръчват за запазване на мускулната маса като казва Body_Builder. Точно тези три аминокиселини “изчезват” първи по време на тренировката. Като ги приемеш като добавка изгарят тези, които си приел като добавка, а не тези в мускула.
DirtyandNasty , нищо лично, но мисля че ти си новия bolkers. :wink:
Еми я мисли логично бе като запазваш мускулите ти качвам още отгоре върху тях
иначе си само в един заобиколен кръг
тренираш мускулите се разпадат и няма как да порастат и си стоят на едно и също място
01.05.06
23:38
Абе не е точно така ама карай,какво да обясняваш :wink: .И от двата вида ще имаш резултати,но аз бих си взел от другите(не БЦАА).
02.05.06
00:07
[quote author=“Body_Builder”]Абе не е точно така ама карай,какво да обясняваш :wink: .И от двата вида ще имаш резултати,но аз бих си взел от другите(не БЦАА).
Няма да му споменавам името но един от модераторите ми е казвал че БЦАА са за качване на ММ
и няма защо да ме лъже
02.05.06
00:41
Добре бе хора логично е че всичко това ще е за трупане на ММ...защо спорите..иначе нямаше да се продава.И двамата твърдите едно и също.Единият казва че е за трупане на ММ,другият че е за запазване на ММ.Еми едно и също е:като запазвате повече ММ логично е и да трупате повече ММ в бъдеще :wink:
Да не мислиш че е лесно да пишеш по 16 мнения на ден :lol: ама blokers много лесно се отказа, DirtyandNasty изглежда по-голям инат!
[quote author=“InDaHEad”]...Еми едно и също е:като запазвате повече ММ логично е и да трупате повече ММ в бъдеще... :wink:
Добре се изказа. Но ако трябва да сме точни самите аминокиселини не покачват по никакъв начин мускулната маса, защото изгарят (може би не всичките) докато тренираш. По скоро бих казал, че индиректно покачват мускулната маса.
поздрави и мир :wink:
по темата: аз лично не предпочитам BCAA. А ако искаш мускулна маса трябва да се ориентираш към някакъв протеин, бил той суроватъчен или млечно-яйчен.
05.05.06
00:56
...
Ако имаш какво да споделиш от личен опит или собствени виждания го направи! Не е необходимо да пускаш отрязъци от статии, които всеки сам може да прочете ;)
КАО
05.05.06
01:04
Uncensured gesture of 3 fingers with dominant the middle one.