01.05.06
13:52
Вече от няколко месеца започнах да ходя на зала и какво да вземам да пия.Какви добавки? Основното нещо което искам е да натрупам мускулна маса. Ще се радвам ако ми посочите кви протеини аминокиселини креатини ли и аз нз кво да пия.
Едно голямо благодаря на отзовалите се по темата.
[quote author=“aerox4e”]Вече от няколко месеца започнах да ходя на зала и какво да вземам да пия.Какви добавки? Основното нещо което искам е да натрупам мускулна маса. Ще се радвам ако ми посочите кви протеини аминокиселини креатини ли и аз нз кво да пия.
Първо ще ти е най-полезно да “попиеш” малко информация за правилното хранене. Каквото и да взимаш като добавка няма да има ефект ако не се храниш правилно,
01.05.06
14:39
[quote author=“tpd”][quote author=“aerox4e”]Вече от няколко месеца започнах да ходя на зала и какво да вземам да пия.Какви добавки? Основното нещо което искам е да натрупам мускулна маса. Ще се радвам ако ми посочите кви протеини аминокиселини креатини ли и аз нз кво да пия.
Първо ще ти е най-полезно да “попиеш” малко информация за правилното хранене. Каквото и да взимаш като добавка няма да има ефект ако не се храниш правилно, :roll: Човека пита какво да взима,ти му говориш съвсем друго нещо,но както и да е.
Еми то протеин,креатин,ак са универсалните добавки.Хубаво е да кажеш колко кила си,години и до колко пари може да дадеш за добавки.След това ще ти напиша марки и цени на продуктите.
01.05.06
14:59
[quote author=“aerox4e”]Вече от няколко месеца започнах да ходя на зала и какво да вземам да пия.Какви добавки? Основното нещо което искам е да натрупам мускулна маса. Ще се радвам ако ми посочите кви протеини аминокиселини креатини ли и аз нз кво да пия.
Креатин , Глутамин , Амино киселини , Някакъв протеин . От всичките тези неща има голям избор . Дай малко инфо за теб от към размери ? :P
ами 67кг. сам и 177 висок а иначе от финансова гледна точка няма проблем само да не е нещо супер скъпо (нещо среден клас) :) ако може така да се изразя. :wink: :P
за ся май на мусаши смятам да взема ама ако ме насочите кам нещо друго пак става,
а бихте ли ми казали кво точно да взема креатини протеини глутамини и аз нз точно кво :wink: :roll:
05.05.06
23:09
[quote author=“aerox4e”]за ся май на мусаши смятам да взема ама ако ме насочите кам нещо друго пак става,
а бихте ли ми казали кво точно да взема креатини протеини глутамини и аз нз точно кво :wink: :roll:
Разгледай малко темите из форума.Примерно 5-6страници теми за добавки.Ще намериш много сайтове за добавки и цени,както и коментари относно марки.И така сам ще си направиш извод и го напиши в темата за да може да го коментираме.
ами последното нещо което реших да взема това е суроватъчен протеин и креатин на скай тек. :wink: :roll:
Ся се чудя кав да е проеина на скай тек дето да го взема.
от тез кой бихте ми препоръчали.
Scitec - 100% Whey Delite
Scitec - 100% Whey Protein
Scitec - 100% Whey Isolate
Scitec - Anabolic Whey
Scitec - Protein Delite
аз смятам да взема Scitec - 100% Whey Delite понеже идваше в най-голямата развасовка по-изгодно от другите, но те са почти на една цена.(такаче чакам вашето мнение)
по-добре ли ще е ако вместо протеин вземам гейнер. :?:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=15909
има разлика и в количеството протеин в доза