Най - богатата храна на протеини ?

03.05.06
16:09

Коя е най-богатата храна на протеини и същевременно да няма много въглехидлати в нея(смисъл да я приемаш докато си на НВД ) ?

03.05.06
16:17

[quote author=“Mortos”]Коя е най-богатата храна на протеини и същевременно да няма много въглехидлати в нея(смисъл да я приемаш докато си на НВД ) ?

Месото.

[quote author=”Петко К”][quote author=“Mortos”]Коя е най-богатата храна на протеини и същевременно да няма много въглехидлати в нея(смисъл да я приемаш докато си на НВД ) ?

Месото.

и рибата

03.05.06
20:36

Мидите, особено сушените.

03.05.06
22:23

[quote author=“HELL2HEAVEN”]Мидите, особено сушените.

Много са рискови според мен...

Иначе, рибата е направо идеална, /Междо другото току що уметох едни филета...  :D /

05.05.06
16:30

в тоя ред на мисли някой купува ли си филе от акула и колко му излиза килото?Щото искам да сменя пилето с нещо

05.05.06
17:48

най-полезни са белтъците на яйцата ..от белтъка им се усвоява 88% докато при рибата е 78% а при пилешките гърди 67%

05.05.06
18:26

Това кой колко усвоява е строго индивидуално според мен, важен е и начина на приготвяне, комбинацията с други храни и ред други фактори.
Да не забравяме и изварата. Не винаги ми се яде месо, а една нарязана краставица+200г извара+супена лъжица зехтин, е страхотен вариант.

08.05.06
10:13

[quote author=“Neo”]Това кой колко усвоява е строго индивидуално според мен, важен е и начина на приготвяне, комбинацията с други храни и ред други фактори.
Да не забравяме и изварата. Не винаги ми се яде месо, а една нарязана краставица+200г извара+супена лъжица зехтин, е страхотен вариант.

Аз с изварата се справям по-друг начин, 200гр извара и вода в пасатора и на един дъх я изпивам, цялата операция ми отнема не по-вече от 2-3 минути. Иначе понякога хапвам извара , но по-вече от 50гр ми идва нанагорно  :roll: .

zweio

08.05.06
11:42

Пилешко месо и риба тон.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1