мнение ???

EA

03.05.06
21:45

тренирах 5 месеца и прекъснах за 2-3 заради кик бокс..доста редовен бях в тоз форум :) значи ся от вчера почнах и викам я да ми напраи една програма инструктура и тои ми я направи - ся ши напиша за гърди рамо и гръб кво ми е казал да прая.. - стаж около 6-7 месеца зимам и добавки
гръб - 5 серии гребане с щанга ,4 серии с едно тясно като триъгълник на скрипеца пред гърди, 4 серии гребане с дъмбел/на машина/ , 4 серии пак пред гърди на скрипец ама с едно широко
гърди - 4 серии горна с щанга , 4 серии с дъмбели средна част , 4 серии флаис , 4 серии долна на въжетата
рамо - 4 серии с дъмбели избутване нагоре , 4 серии хиликоптер , 4 серии с дъмбели в страни
повечето си мислят - претренираш , ама инструктура ми каза така..и добре влиза според мен..кажете вие..

03.05.06
22:00

Що не удвоиш сериите на 10 за гръб и т.н. ???? Абе какви с тия инсруктори бе

SH

03.05.06
22:05

Ще претренираш 100% според мене пак и ся като не си влизал в зала 3 месеца още по зле.Почвай малко по малко кви са тия тренировки ти напрао ще са размажеш  :shock:

по здрави

05.05.06
09:57

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]тренирах 5 месеца и прекъснах за 2-3 заради кик бокс..доста редовен бях в тоз форум :) значи ся от вчера почнах и викам я да ми напраи една програма инструктура и тои ми я направи - ся ши напиша за гърди рамо и гръб кво ми е казал да прая.. - стаж около 6-7 месеца зимам и добавки
гръб - 5 серии гребане с щанга ,4 серии с едно тясно като триъгълник на скрипеца пред гърди, 4 серии гребане с дъмбел/на машина/ , 4 серии пак пред гърди на скрипец ама с едно широко
гърди - 4 серии горна с щанга , 4 серии с дъмбели средна част , 4 серии флаис , 4 серии долна на въжетата
рамо - 4 серии с дъмбели избутване нагоре , 4 серии хиликоптер , 4 серии с дъмбели в страни
повечето си мислят - претренираш , ама инструктура ми каза така..и добре влиза според мен..кажете вие..

аз специално бих започнал гърба с това “широкото”, после гребане с щанга и накрая другите 2 упражнения. гърдите според мен ще ги претренираш - най-много прави 12-13 серии. а при рамото - тези 4 серии от всяко упражнение ги направи на 3 и вкарай още 3 за задно рамо.
предполагам, че този инструктор ти е направил и програма и за крака, ръце и трапец:)

06.05.06
00:04

[quote author=“gm_ivanov”][quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]тренирах 5 месеца и прекъснах за 2-3 заради кик бокс..доста редовен бях в тоз форум :) значи ся от вчера почнах и викам я да ми напраи една програма инструктура и тои ми я направи - ся ши напиша за гърди рамо и гръб кво ми е казал да прая.. - стаж около 6-7 месеца зимам и добавки

аз специално бих започнал гърба с това “широкото”, после гребане с щанга и накрая другите 2 упражнения. гърдите според мен ще ги претренираш - най-много прави 12-13 серии. а при рамото - тези 4 серии от всяко упражнение ги направи на 3 и вкарай още 3 за задно рамо.
предполагам, че този инструктор ти е направил и програма и за крака, ръце и трапец:)

значи тоя инструктор дето си го намерил абе кажи му да се ЗАСТРЕЛЯ ок
дори Ронито не го прави тва хаха

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1