04.05.06
08:56
Та така реших пак да почвам химията и ще се спра пак на Креатина но този пат сам решил да го комбинирам с други добавки.Та чувал сам че се пие с десктроза и за по добър ефект 2-3 еминокиселини, а и някакъв протеин вечер става бомба.Ако може да ми кажете как точно да ги комбинирам и в какви грамажи да ги приемам,протеинчето е HiFIT.
Поздрави..
04.05.06
09:39
Креатин, декстроза и аминокиселини е мнгог добра комбинация за след тренировка. Ако протеина, ще ти е HiFit или нещо от сорта, по-добре не си давай парите, ами си го набавяй с твърда храна.
04.05.06
10:28
Най добре пробвай и виж какво работи най-добре при тебе. Ще ти кажа аз как ги пия:
40-50 мин. преди тренировка 20-25 гр. протеин със овесени ядки и плод /най-често банан/
веднага след тренировка аминокиселни
след 20 мин. 30 гр. протеин с около 40-50 гр. гликоза и 5 гр. креатин.
Гликозата сам си прецени в какви количества, но не повече от 0,8 гр. на килограм тегло и приблизително 1/2 съотношение с протеина. Ако не си ектоморфен тип, не вземай толкова много. Около 40 гр е достатъчно.
04.05.06
18:40
Така ..
Сутрин : 2 Аминокис. с 30-40гр Десктроза
След Трен : 5гр. креатин 2 Аминокис. с 40-50гр десктроза
Вечер : 2Амино и може па да прибавя десктроза.
Ако имате предложения кажете..
04.05.06
20:57
Махни тая декстроза сутрин. Пък 2 хапа са много малко.Най-добре махни тея работи сутринта и вечерта, и изпии след тренировка 6 хапа аминокиселини. Вечер яж нещо, с повече протеин.
07.05.06
17:14
Но след тренировка да пия ли аминокиселини с десктрозата и креатина :roll:
07.05.06
18:04
[quote author=“M_7el”]Но след тренировка да пия ли аминокиселини с десктрозата и креатина :roll:
Да разбира се.
09.05.06
22:20
Колко минути след закуска да приемимам креатина .. Или няма смисал от това ( след закуска креатин ) :?:
И като испия креатина веднага след тренировка след колко време мога да се храня.
btw
почнах ги така ->
Сутрин ставам 8 часа 3 амино чакам 10 мин ям чакам 10 мин пия креатин чакам 30 - 40 мин и отивам в залата веднагла след тренировка 3амино. 40-50гр. десктроза с 5 гр Креатин
Добре ли съм ги комбинирал сутринта.. :roll:
Или 2ри вариант да не ходя сутрин на трен.
Ред: Петко К - не пускай поредни мнения, имаш бутон Edit.
15.05.06
09:55
Така креатина няма да се усвои.Или ако се усвои ще е мн.бавно и няма да усетиш ефекта му.Щом може не ходи сутрин на трен.Или пии креатина поне 1-1.30мин след закуската и тогава отивай да тренираш.Иначе другите неща са комбинирани правилно.Може да взимаш АК и преди лягане.За храненето след трен,щом си взел и глюкоза може 1-1.30минути след това.То аз не мисл че веднага ще ти се яде,но ако почувстваш глад по рано,няма никакъв проблем да се наядеш.На мене примерно ми се прияжда след около мах 1 час.
15.05.06
10:38
[quote author=“M_7el”]Колко минути след закуска да приемимам креатина .. Или няма смисал от това ( след закуска креатин ) :?:
И като испия креатина веднага след тренировка след колко време мога да се храня
За най-добър ефект вземай креатина сутрин на гладно и след 30 минути вече може да закусваш.!
15.05.06
10:41
Еми значи няма да ям сутрин направо отивам на трен.
Значи ставам пия АК+ Креатина и след 40 мин отиам на трен веднага след трен АК Креатин и Десктроза и вечер 3 АК