насипен протеин - вкус

04.05.06
19:37

днес си взех насипен суроватъчен протеин, новозеландски, неовкусен. има вкус на сухо мляко, но много по слаб. дали това е вкуса на суроватката...? суроватъчния на нутрим има съвсем различен вкус, но дали това е от овкусителите? как мислите ?

04.05.06
23:47

батка определено е от подсладители и овкусителите нали има шоколад,малина и т.н. а от къде си го взе в пловдив? магазинче за диабетици? аз тука обиколих 2-3 и ме гледаха като голям камък. колко пара ти излезе?

05.05.06
10:07

[quote author=“AWESOME”]днес си взех насипен суроватъчен протеин, новозеландски, неовкусен. има вкус на сухо мляко, но много по слаб. дали това е вкуса на суроватката...? суроватъчния на нутрим има съвсем различен вкус, но дали това е от овкусителите? как мислите ?

Няма да съжаляваш :) .

05.05.06
10:35

много интересно, днес сутринта сложих 30-40 грама протеин и една лъжица глюкоза и вкуса му стана точно като на суроватка, страхотен.

05.05.06
12:14

red батка ти от варна от къде си го вземаш тоя насипния ве? тука в един магазин за диабетици лелката каза че ще пита за насипна новозеландска сурватка и ще ида другата седмица да проверя.Иначе неска си намерих един насипен но пакетиран на ЕТ “МОРЕ” Млечен изолатен протеин и гледам има варненски тел.номер да ти говори нещо?

P.S. Red като каза казеин се сетих че на етикета му пишеше в съдържанието “натриев казеинат(май така беше). Мен само ме опасява да не е някое менте и да си взема за 12.70 половин килце сухо мляко  :roll:

05.05.06
13:52

[quote author=”Миркони”]red батка ти от варна от къде си го вземаш тоя насипния ве? тука в един магазин за диабетици лелката каза че ще пита за насипна новозеландска сурватка и ще ида другата седмица да проверя.Иначе неска си намерих един насипен но пакетиран на ЕТ “МОРЕ” Млечен изолатен протеин и гледам има варненски тел.номер да ти говори нещо?

Да виждал съм го, но по-добре си намери суроватъчен и казеин.

02.06.06
18:34

еми те им слагат по принцип много ароматизатори на протеините че да печелят повече . друго си като има вкус и мириз  :)

psixar

02.06.06
18:43

[quote author=“AWESOME”]днес си взех насипен суроватъчен протеин, новозеландски, неовкусен. има вкус на сухо мляко, но много по слаб. дали това е вкуса на суроватката...? суроватъчния на нутрим има съвсем различен вкус, но дали това е от овкусителите? как мислите ?

И аз взех новозеландски неовкусен насипен ама нз дали е като твоя...моя беше на Probiotec…или поне от такъв чувал го измъкнаха  :roll:

07.06.06
20:09

Добре бе от къде може да си купя подобен протеин в София !!!???!!!

Като питаш за суроватка - ще намериш изсушене суроватка. Това е 11%-15% белтък, 5-7% мазнини и останалото е лактоза от която ще се посереш като за световно.

08.06.06
14:19

[quote author=“prodavach”]Можеш да си поръчаш много добър WPC 80% от ЖЪЛТО (Варна) по телефона (052/61 49 81). Ще ти го пратят по пощата или с куриер.

Продавачо, виждам, че не си хванат от гората, ама мисля, че е време в 12-тото си мнение да кажеш какво общо имаш с ЖЪЛТО. Просто, ей така, да се знае... Аз магазина много добре го знам къде е и телефоните им имам и ако искам, ще ида да си купя, без някой да ме кара. Аз от скоро не пазаря от там /ако те интересува/, просто вече във Варна има много по-добри цени.
А колкото до Примъри нутришъна....  ти си знаеш.  :wink:

08.06.06
17:29

[quote author=“prodavach”]Продавачо, виждам, че не си хванат от гората, ама мисля, че е време в 12-тото си мнение да кажеш какво общо имаш с ЖЪЛТО. Просто, ей така, да се знае... Аз магазина много добре го знам къде е и телефоните им имам и ако искам, ще ида да си купя, без някой да ме кара. Аз от скоро не пазаря от там /ако те интересува/, просто вече във Варна има много по-добри цени.
А колкото до Примъри нутришъна....  ти си знаеш.  :wink:

Телефона го написах не за теб, а за колегата дето питаше от къде може да намери. Хората не са каруци , че да ги “караш” - като искаш да си полезен на колегата пиши му какво и от къде си взел (и за колко).
Аз съм доволен от този протеин и не съм опитал по-добър за тези пари. Ако намеря по-добър - що да не пия?[/
quote]

Ами тогава ще те посъветвам да отидеш при Павката ( ул. Панагюрище -Булспорт) и да си купиш :wink: .

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1