За всеки начинаещ в спорта

JBL

07.05.06
00:31

За всеки начинаещ в бодибилдинга
На много хора, било то начинаещи или усърдно трениращи им се е случвало да се запитат откъде всъщност са започнали.
Както във всяко друго начинание така и в бодибилдинга е трудно в началото. Всеки, който стъпва за пръв път в залата, било то с определена цел или не, трябва да знае, че това с което се е захванал не е никак лесно. Повечето от начинаещите обаче смятат, че за 2-3 месеца ще постигнат големи, дори огромни резултати. Факт е, че голям брой от тези новобранци нямат никакви знания относно правилното трениране и здравословния начин на хранене, ето защо ефекта след тези 2-3 месеца усърдно, но погрешно трениране ще бъде минимален,
дори нищожен. При тези налични резултати в залата доста от новобранците се отегчават и подтискат. Вследствие на това някои се отказват от тренировките, а други за съжаление прибягват към така опасните стероиди. При положение, че вие сте начинаещ и доста от нещата в спорта са ви неясни е задължително да се посъветвате с някои по-опитен, за да се сдобиете с необходимата информация, а не да прибягвате до забранени медикаменти или пък да се откажете напълно от спорта.
Всичко, което ви е нужно за да се чуствате добре, когато спортувате е успехът в самото начинание. За да успявате обаче е нужно да имате голямо желание, упоритост и вяра в самите себе си!
*Статията е разработена от: T.Мерачев

Мисля, че статията ще бъде в плюс за много от начинаещите.

DunevmotorSport

07.05.06
08:58

Кара човек да се замисли :)

07.05.06
09:30

да, много добра статия :) показва нещата такива, каквито са

09.05.06
17:25

Еми аз съм що-годе начинаещ... В смисъл ходя вече 2 месеца, но определено не съм изгубил мотивация, защото ефектът е очевиден поне при мен... Да не говорим, че и по принцип имам що-годе добър ген, благоприятен за развитие... В началото докато си изготвя програма ми беше малко трудно, но сега свикнах, имам си рутина и смятам, че всичко е 6… А що се отнася до статията - определено се вслушайте в съвета и ако сте абсолютни начинаещи потърсете помощта на някой напреднал! Успех! :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1