07.05.06
00:49
Та до скоро имаше тема дали в Бг се продават само белтъци в шишета.Та въпроса ми е какво ще стане ако примерно отделя 2 Литра белтъци и ги сложа в шише да радрусам да си станат хубаво “течни ” и да ми е по удобно.Та намалява ли се срока на годност и по скоро колко време ше издържът извин черупката според мен не им пречи ако са белтъците в шише естествено съхранявано в хладилник 5-8 градуса .Какво мислите вие.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
07.05.06
01:07
Ама ти сурово ли ще го пиеш?
както се изрази един тука от форума не помня кой
“Да пиеш сурови яйца е все едно да играеш руска рулетка”
Много лесно се хваща салмонела...а за птичи грип да не говорим...
[quote author=“psixar”]Ама ти сурово ли ще го пиеш?
както се изрази един тука от форума не помня кой
“Да пиеш сурови яйца е все едно да играеш руска рулетка”
Много лесно се хваща салмонела...а за птичи грип да не говорим...
Човекът не е казал че ще ги пие сурови...
Аз мисля,че проблем със съхранението няма да има.Все пак зависи и колко време мислиш да ги съхраняваш.Не забравяй,че трайността дори на цели пресни яйца е 30 дни при подходящи условия.
07.05.06
12:14
как ще ги пия сурови просто на ден жиля 10 тина белтъка и идеята ми е да си из4упя” на веднъж 100тина да видя колко милилитра са 5 белтъка на ядене и така да правя да ми е по лесно .По добре един ден да 4упя 20 минути яица и 10 дена да не се занимажам отколкото постоянно да отделям белтъци и жълтъци.А и така ще мога по качествено да използвам жълтъците.Просто въпроса ми е дали ще издържът само белтъците 20тина дена в хладилник като са отделени от 4ерупката:)
Съжалявам за офтопика ама търсих я тая тема и неможах да я намеря ...Та продават ли се само белтъци в шишета,кутии или квото е ..щото тука има да се продават отделно ама само жълтъци ...
ми аз си мисля че самият вкус и аромат на тези белтъци оставени в шише за доста време, ще бъде ужасен, пък и студени яйца съм ял и не е мн вкусно. Но ако правиш тоз експеримент, първо пробвай с по-малко яйца че да не вземеш да туриш мн и после да ги фъргаш на вятъра.
07.05.06
12:50
hahaha абе момчета защо пишете глупости студени яйца ами аз няма да ги пия а ще ги правя на омлет а на горния умник не в БГ не съм виждал да с епродават белтъци в САЩ има за цена около 3 $$$ за 200 мл. което си е скъпичко поръчай си от там и ако нямате какво да пишете не ми спамете темата.
Извинявам се за тона.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече