След НВД?

PS

10.05.06
00:37

Добре...свалил съм...ще свалям още но неможе вечно да се кара на нвд...въпроса ми е много ли бързо ще ми се покрие пресата с мазнинка след като спра нвд-то и започна що годе нормален(лош  :lol: ) начин на хранене...?
п.п. с гаджето се хванахме на бас дали от морето ще се върна с преса  8)

10.05.06
08:19

След НВД———РБР и ако го спазваш както трябва, няма да имаш проблеми.

11.05.06
19:10

[quote author=“emzo”]След НВД———РБР и ако го спазваш както трябва, няма да имаш проблеми.

РБР ?

11.05.06
19:56

[quote author=“iosii”][quote author=“emzo”]След НВД———РБР и ако го спазваш както трябва, няма да имаш проблеми.

РБР ?

Равно-балансиран режим
въглехидрати-белтъчини на еднакво ниво

11.05.06
21:45

а след НВД-то ако покача яко въглехидратите.. ЙО ЙО ефект ли да очаквам ?
а след интезвните тренировки, които съпътстват НВД-то ми какви да правя ?
Веднага за маса (повечко кила, по-големи почивки, по-малко повторения) или междиннии (около 10 повторения с средни кГ?)

11.05.06
23:50

[quote author=“Riddle”]а след НВД-то ако покача яко въглехидратите.. ЙО ЙО ефект ли да очаквам ?
а след интезвните тренировки, които съпътстват НВД-то ми какви да правя ?
Веднага за маса (повечко кила, по-големи почивки, по-малко повторения) или междиннии (около 10 повторения с средни кГ?)

еми като покачиш се казва ВВД и няма смисъл първо дай РБР и после по-натам ВВД
но за предпочитане е на РБР понеже са идва лятото ако добре си се изчистил си карай на РБР

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1