Доставка на добавки от сайтове?

11.05.06
20:39

Някой може ли да ми каже няколко сайтове за добавки, които доставят до България? Знам, че доставката е доста солена, но имам възможност да поръчам по-голяма количество и да изляза на сметка. Имате ли случайно идея и ДДС, акциз и мито в какъв размер трябва да се заплати тук? Въобще какво допълнително оскъпяване има?

ivaivalito

11.05.06
23:12

иди в Търсачката и ще намериш .А за да излезеш на сметка трябва да инвестираш 2000-3000 $$$ Ако ги имаш тогава поръчвай от сайтове.

12.05.06
20:46

Общо взето ако трябва и толкова мога да поръчам. Но тук изниква и друг въпрос. Power&Beauty и SNC държат ли права за вноса и дистирбуцията съответно на Optimum и Universal? Имам предвид, освен тях, някой друг може ли легално да си продава тези марки, ако не са купени от горе посочените фирми?

ivaivalito

12.05.06
20:58

ами ти можеш да си купиуш но не и да продаваш може да си ги продаваш на аверчета на черно .Но друг начин не може щото не става от СНК ше се разпищят.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1