креатина на Megabolid

11.05.06
21:38

има доста странен вкус...все едно си слагаш брашно в устата. Някой, който го е пил да каже.

P.S. креатина колко горе - долу му е годността и знаете ли дали на кутийте на Мегаболид я пише?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

13.05.06
22:42

Пил съм на Мегаболид и креатина няма вкус,както и трябва да е ,годноста мисля ,че беше на капачката.

16.05.06
21:03

този креатин на мегаболид стои точно като брашно. скоро пих на биотех - той си беше точно на кристали. незнам, може ли този креатин на мегаболид да е смесен с нещо? Аз се съмнявам, като се има предвид че за 5 дни силата ми се е качила доста! и че е в консерва. Как мислите?

16.05.06
21:11

[quote author=“AWESOME”]този креатин на мегаболид стои точно като брашно. скоро пих на биотех - той си беше точно на кристали. незнам, може ли този креатин на мегаболид да е смесен с нещо? Аз се съмнявам, като се има предвид че за 5 дни силата ми се е качила доста! и че е в консерва. Как мислите?

Ако не е микронизиран,е напълно нормално.И на Мусаши 100%чистия креатин изглежда по същия начин.

Обаче доколкото знам пише че е.

[quote author=“Body_Builder”]Ако не е микронизиран,е напълно нормално.

Мхм, пробвай Оптимум - същият е. Това е по-добра форма то колкото тази на кристали, така че споко  :wink:

16.05.06
21:39

Мансон, знаеш ли колко е годността на креатина? На капачката има лепенка на която пише до 2009-та, но на самата опаковка пише само на чешки и има написана дата, но годината е 1999….дали това няма да е датата на производството?

П.С. иначе съм много доволен от този креатин!!

16.05.06
21:50

[quote author=“manson”][quote author=“Body_Builder”]Ако не е микронизиран,е напълно нормално.

Мхм, пробвай Оптимум - същият е. Това е по-добра форма то колкото тази на кристали, така че споко  :wink:

И защо е по добра :?: Знам че може да се разтваря във течности,за разлика от микронизирания.

Креатинът не се разтваря в течности без значение дали е на кристали, дали е микронизиран или дали е розов  :lol:

Разликата е че микронизирания се понася по-добре от стомаха и тези, които имат проблеми с кристализирания може би няма да имат с микронизирания, или поне ще са по-слаби  :wink:

16.05.06
22:29

[quote author=“manson”]Креатинът не се разтваря в течности без значение дали е на кристали, дали е микронизиран или дали е розов  :lol:

Разликата е че микронизирания се понася по-добре от стомаха и тези, които имат проблеми с кристализирания може би няма да имат с микронизирания, или поне ще са по-слаби  :wink:

Оки,значи съм се объркал.Иначе аз съм го разтварял този на Мусаши и мога да кажа,че се получаваше.

energymax

16.05.06
22:34

трии твоя да махам моите глупости отгоре!

16.05.06
22:42

[quote author=“energymax”][quote author=“Body_Builder”][quote author=“manson”]Креатинът не се разтваря в течности без значение дали е на кристали, дали е микронизиран или дали е розов  :lol:

Оки,значи съм се объркал.Иначе аз съм го разтварял този на Мусаши и мога да кажа,че се получаваше.

Момче нещо зобиш,напоследък доста почна да се объркваш,намали дозите  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
шегувам се да не се ..............

Хахахаха :lol: Хубаво е от време на време да има малко хумор,но с цената на офф :oops:  :?

RE

17.05.06
00:16

Креатина си е много хубав, плюс това така е запечатан като косерва, че вероятността да е менте е почти 0.
Пише си на чешки и си е добър.
Цената му е 2, 3 пъти по добра от другите и не виждам да има такава разлика от много хвалените оптимум и др. креатини.
Аз го вземам за 17 лв 250 гр. микронизиран и съм си доволен. :wink:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1