13.05.06
14:10
Хора ди ви питам за тоя продукт на Biogame. Някой който го е ползвал може ли да сподели опита си. Пише че покачвал нивото на тестостерона в организма и имал анаболен ефект, значи аз не съм много на ти с тези неща и това ми звучи малко стряскащо. Нали няма да ми излязат косми по гъба или нещо подобно от това?
13.05.06
18:14
[quote author=“latro”]Хора ди ви питам за тоя продукт на Biogame. Някой който го е ползвал може ли да сподели опита си. Пише че покачвал нивото на тестостерона в организма и имал анаболен ефект, значи аз не съм много на ти с тези неща и това ми звучи малко стряскащо. Нали няма да ми излязат косми по гъба или нещо подобно от това?
Еми това са два минерала Цинк и Магнезии.Има написано много в форума само,че там името е друго.Търси Zma или напиши в google.com двата минерала по-отделно и ще разбереш за какво става дума.
Темата беше прочистена от излишен спам! За в бъдеще тук да пишат само хора които имат опит с въпросният препарат или поне са наистина добре зпознати с действието му!! Всички постове не по темата ще се трият...
15.05.06
19:42
http://www.bb-team.org/stuff/000084.php
Прочети това и ще ти се изяснят много работи. :wink: