Счупих си ключицата

16.05.06
16:59

Счупих си ключицата, доктора каза 3 месеца никакъв фитнес, отиде ми лятото.

16.05.06
17:46

мн жалко братле .. ама такаф е живота ... после бавно и постепенно ше възвърнеш старата форма :)

16.05.06
18:43

тва с клЮчицата е много Гадно И Болезнено но кураж и имай малко тарпение все пак 3 месеца не са кои знае колко време едно лято :) :D

П.С. Пожелавам ти най скорошно оздравяване  :!:

16.05.06
22:32

Благодаря ви за съчуствието, малко ме боли сега но не толкова силна болка колкото ми говориха, гадното е че си опасан с едни стегнати превръзки през рамената и гърба, и трябва да заемаш стойка която е най безболезнена да изпъчваш гърди напред и раменете издарпваш назад. Но какво да се прави ще търпя  :D

HA

31.05.06
20:10

А как ти се случи това с ключицата?

04.06.06
10:09

[quote author=“nikito”]Благодаря ви за съчуствието, малко ме боли сега но не толкова силна болка колкото ми говориха, гадното е че си опасан с едни стегнати превръзки през рамената и гърба, и трябва да заемаш стойка която е най безболезнена да изпъчваш гърди напред и раменете издарпваш назад. Но какво да се прави ще търпя  :D

и спиш с възглавница под гърба първата седмица:) много е кофти...

И аз съм чупил ключица - нещо ако те интересува питай...

04.06.06
21:56

Времето е пред теб брале, искаш ли да тренираш ще го направиш не се ядосвай, мен колко неща са ме спъвали но не са ме спрели да съм това дето съм

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1