Уреди за вкъщи-съвет

16.05.06
22:37

Искам да си взема някой уредчета за вкъщи.
Примерно една добра лежанка(под добра да се разбира да има за крака,за коремни преси и да е регулираема)
И както си му е реда дъмпели,тежести,и прав и крив лост.
От вас искам да ми дадете съвети за марки и цени.Също така искам да знам от къде да видя цени на фирмата York.
До тук съм се спрял на Vasilgym,York и Абфит.Но за първите две не мога да намеря цени.Разрових се в гогъла,ама там не намерих нищо интересно.Видях сайта на Jk-fitnessmarket,ама не може да ми отвори цените.Може и правени лежанки,тук видях един сайт в раздела продава и там една лежанка ми хвана окото.

Чакам вашите предложения и съвети.
Благодаря предварително.

16.05.06
22:51

Уреди не мога да ти препоръчам,но крив лост и дъмбели с тежести са ти около 200 лева.Правия лост още толкова(хубав лост,ако вдигаш тежко да не се счупи и да се утрепеш),лежанката и тя към 250-300 лева.

IN

16.05.06
22:58

Аз междудругото имам чисто нови крив лост+2 дъмбела,които така и не съм ползвал....а тежести имам към 25кг...мисля скоро да ги продавам :wink:

16.05.06
23:04

Минимума е лежанка, дъмбели (разглобяеми), щанга с тежсти и скрипец

17.05.06
00:13

[quote author=“ASTOR”]Минимума е лежанка, дъмбели (разглобяеми), щанга с тежсти и скрипец

Това го знам,темата я пуснах за да чуя предложения за марки и цени.
InDaHead я ми напиши едно лс с някаква цена.

EN

17.05.06
00:31

[quote author=“InDaHEad”]Аз междудругото имам чисто нови крив лост+2 дъмбела,които така и не съм ползвал....а тежести имам към 25кг...мисля скоро да ги продавам :wink:

Колко им искаш.проявявам интерес!

17.05.06
12:03

[quote author=“energymax”][quote author=“InDaHEad”]Аз междудругото имам чисто нови крив лост+2 дъмбела,които така и не съм ползвал....а тежести имам към 25кг...мисля скоро да ги продавам :wink:

Ти взе ли York-a от обявата във форума.Лежанката беше супер и гледам,че беше проявил интерес.

®N

17.05.06
12:51

Значи аз съм се надъхал да си взема лежанка и уред за набиране и кофички (заедно с лостове и тежести разбира се) от www.sportsite.hit.bg защото там цените са доста евтини, но не знам как да си ги поръчам, тъй като на сайта не е обяснено.

EN

17.05.06
13:02

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“energymax”][quote author=“InDaHEad”]Аз междудругото имам чисто нови крив лост+2 дъмбела,които така и не съм ползвал....а тежести имам към 25кг...мисля скоро да ги продавам :wink:

Ти взе ли York-a от обявата във форума.Лежанката беше супер и гледам,че беше проявил интерес.

то обявата супер ама хората несериозни,писах му ЛС и нищо,писна ми от такива лапетия,дото незнят каде ги сърби!
Мен ме е яд още за офертата за 1200лв-тази с цялото обурудване,ама нямах човек за партия!

®off™-фирмата се намира в СОфия в надежда добри са им уредите!

17.05.06
13:13

[quote author=”®off™”]Значи аз съм се надъхал да си взема лежанка и уред за набиране и кофички (заедно с лостове и тежести разбира се) от www.sportsite.hit.bg защото там цените са доста евтини, но не знам как да си ги поръчам, тъй като на сайта не е обяснено.

И аз съм си харесал една лежанка от тях(има същата и на Мега груп) - цените идентични, ама ми се появиха непредвидени разходи и ще изчака месец-два, Кофтито е, че сигурно ще трябва да си търся и транспорт, че надали правят доставки..

Е...изплаках си мъката  - sorry :roll:

20.05.06
15:51

Хвърлете едно око и тук. -> http://www.bodys-sport.com/welcome.html
Аз от тук си взех лежанката, а велоергометъра от тук http://sportfit1.com/. Бих казал че съм супер доволен.  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1