Подходящата тренировка ?

16.05.06
22:39

Отново имам вапрос надявам се да не ви досаждам много :). Вапросат ми е следният : Може ли да редувам програмата за сила и маса с тази за релеф пред 3 месеца ??? Или е малко смисал много често .

Надявам се да ми помогнете отново.

Благодаря предварително!

16.05.06
22:42

не знам как тренираш за сила и за маса,аз не променям тренировката(само силата ми пада и сиответно тежестите)Принципно няма проблем,но ако дадеш да видя какво правиш в двата случая,ще ми е по-ясно какво питаш.

16.05.06
22:46

Значи тренировките са различни като опражнения . Не ми е проблема в тренировките а в това как да ги редувам през 3 или повече месеца.

П.С. сила и маса права едновременно : :D   :D

16.05.06
22:53

Няма проблем да ги сменяш през 3 месеца,добре е.И аз така правя.Можеш и комбиниран вариант да направиш.Всичко според това кое ти изостава или искаш да наблегнеш на нещо.

16.05.06
23:07

Мерси много . Много ме олесни !!!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1