METHOXYISOFLAVONE

SA

18.05.06
19:46

Здравейте,
METHOXYISOFLAVONE се съдържа в NEMESIS на LAmuscle(www.lamuscle.com). Искам да попитам какво мислите за този продукт и дали може да пичини някои странични ефекти(в страницата пише че няма странични ефекти). Благодаря ви предварително!

Изофлавоните нямат странични ефекти, но май и положителни нямат ... ако го вземаш на по-тънко може да се пробваш  :wink:

18.05.06
20:18

[quote author=“manson”]Изофлавоните нямат странични ефекти, но май и положителни нямат ... ако го вземаш на по-тънко може да се пробваш  :wink:

мани ти да нямат според мен са доста добри зимай ако имаш пари

18.05.06
21:10

Изофлавоните не разграждаха ли белтъци :?: Ако е така и са мн.добър избор и нямат странични ефекти.То в М-стака нали има изофлавони,а никой не се е оплакал от странични ефекти(и аз в това число :D )

FI

19.05.06
17:30

Изофлавоните и Екдистерона, са доста нови препарати и служат за по-добро усвояване на протеина. Проблема е, че ефективните дози, не са по джоба на всеки. Ефективна доза, по това което съм чел, е около грам, разделен на 2-3 приема, задължително с храни богати на протеин. В М-стак има едва 300мг, което не е достатъчно.

SA

19.05.06
19:08

Ами на мене ми се падат по 400мг на ден и опаковката ще ми стигне за 1 месец. Надявам се да има добри резултати. В саита на lamuscle пише че можеш
да качиш 20% от собствената си мускулна маса и че бързо сваляш мазнина обаче незнам до колко е истина.

30.05.06
23:51

ами пробвай и ще разбереш  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1