18.05.06
22:05
Днес ги изпрасках това преди тренировка и от нищо не съм се чувствал по-пълен с енергия.Кардиото дори не го усетих,нищо не ме боли(освен главата,но тва може да е от това,че имах доста тежък ден).Абе като робот съм.Та въпросът е,конска доза ли съм взел?
19.05.06
10:44
Ебааати дозата :lol:
Directions: The effective dose of yohimbine is 0.2 mg/kg body-weight. Use 1-3 capsules per day according to that dosing guideline. Take Alpha Burn on empty stomach, when the insulin level is low.
Yohimbine is an alpha adrenerg receptor blocker. These receptors, when not blocked, decrease fat burning, therefore with yohimbine, one can facilitate fat burning, especially at the problematic spots where alpha receptors a prevalent.
1 capsule = 8 mg
Аз съм стигал до 400мг кофеин - ON Thermo Cuts има толкова за целия ден(или беше за 1 serving :roll: )
Ами доста си е. 300 мг кофеин са ти кажи речи едно 5 къси кафета и йохимбина отделно!
Боли те глава от прекомерна доза кофеин ;) ако не пиеш кафе, този хап не ти е нужем, просто изпий кафето под формата на напитка ;) независимо колко тежък ден си имал.
аз лично съм дънил от ония, където имат 500 мг кофеин, гуарана, йохимбин и екстракти от черен и зелен чай и става оле мале в залата :lol: Но това да го правя веднуж на 3 месеца
Считам го за опасно, особено за твоите години и цели
19.05.06
12:18
Ами доста си е. 300 мг кофеин са ти кажи речи едно 5 къси кафета и йохимбина отделно!
Боли те глава от прекомерна доза кофеин ;) ако не пиеш кафе, този хап не ти е нужем, просто изпий кафето под формата на напитка ;) независимо колко тежък ден си имал.
аз лично съм дънил от ония, където имат 500 мг кофеин, гуарана, йохимбин и екстракти от черен и зелен чай и става оле мале в залата :lol: Но това да го правя веднуж на 3 месеца
Считам го за опасно, особено за твоите години и цели
аз сам пил 12 къси кафета едно след друго на екс и след това сърцето щеше да ми изскочи
толкова силно не е тупкало никога
тва не го правете че е доста опасно
Не прекалявай с йохимбина ей. Той също може дори със сигурност ще ти причини главоболие.Освен това доста вероятно може да имаш и други проблеми ...
Yohimbinum hydrochloricum
Предизвиква вазодилатация,разширява коронарните артерии,кръвоносните съдове на мозъка,особено силно тези на половите органи, освен това възбужда сакралните центрове на гръбначния мозък и повишава либидото.Употребява се при импотенция на психична и нервна почва и при хипертония/високо кръвно налягане/ вътрешно 3-4 пъти дневно по 0,0025-о,005 в продължение на 4 до 7 дни.После трябва да се направи почивка.Никъде не пише че повишава нивото на тестостерона или подобрява физическите способности.....Странични явления-наблюдават се в 99,9% от случаите на предозиране-главоболие,световъртеж,сърцебиене,ангинозни оплаквания,възбуждение,понякога подуване на тестикулите...
Максимална еднократна доза-0,03.Максимална дневна-0,1.Една таблетка е 0,005.
Кофеин - Coffeinum, Theinum Trimethylxantinum
Тук няма да пиша какви приложения има в медицината-то е основно като съставка на препарати против главоболие,мигрена,при отравяния,в състава на много тонизираши препарати и т.н. Максимална еднократна доза 0,05.Максимална дневна доза-1,0. В медицинската практика се използва и във вид на Coffeinum citricum, coffeinum natrio-benzoicum,Coffeinum natrio-salicylicum /това последното е грубо казано като кофеин с аспирин/ - тези препарати се използват в двойни дози.
Всичките цитирани количества са грамове. Т.е. 0,005 значи 5мг.
Айде стига вече с този Yohimbin :) Не вярвам да имате нужда.Имам основни познания по фармакология, така че ако някой иска да пита нешо друго - да заповяда!