Animal stack

Прескочи до:
RE

26.05.06
11:57

[quote author=“no_fate”]а креатина за лятото е неподходящ за мен щот искам да качвам чисто.
сега пия суроватката на champion nutrition и като я свърша ще ги зема тия неща 8)

E, то креатина няма да те спре да качаш чисто.всичко е от храната дали ще е чисто или не а не от креатина.

26.05.06
12:15

прочетох темата на Red и напълно се обърках :x докато си взема тия неща има още 20-тина дена и мога да си променя мнението 100 пъти
дай ми малко инфо за NO-Xplode
а креатина както казах през летния период за мен е неподходящ щот задържам повече вода и се омазвам

26.05.06
12:20

Това е азотен бустер,мисля че имаше такава тема във форума.От него също може да очакваш добри резултати.Аз лично все още не съм ползвал азотни бустери.

26.05.06
12:28

намерих го и ми се струва доста доро http://hpower.bitbg.net/product.asp?id=45 но незнам дали ще го намеря в магазините за добавки

26.05.06
12:31

http://www.bodybuilding.com/store/bsn/xplode.html Ето ти инфо. Да си кажа пак че не съм го пробвал! В България не са много разпространени а и са доста скъпи бустерите. Просто каквото съм чел за него, меко казано изкарват го доста добро....

AN

26.05.06
12:56

[quote author=“realityman”][quote author=“no_fate”]а креатина за лятото е неподходящ за мен щот искам да качвам чисто.
сега пия суроватката на champion nutrition и като я свърша ще ги зема тия неща 8)

E, то креатина няма да те спре да качаш чисто.всичко е от храната дали ще е чисто или не а не от креатина.

не е точно така, защото има водна задръжка при прием на креатин

26.05.06
13:40

[quote author=“x_3_mar”]http://www.bodybuilding.com/store/bsn/xplode.html Ето ти инфо. Да си кажа пак че не съм го пробвал! В България не са много разпространени а и са доста скъпи бустерите. Просто каквото съм чел за него, меко казано изкарват го доста добро....

Мощно е да :mrgreen:
Сцепих си кожата на бицепса от напомпване  :shock: ама го маам св комбинация с Nitrix и не знам кое праи магията :roll:

26.05.06
14:01

на мен ми се струва,че Nutrix ще е по-добро - http://hpower.bitbg.net/product.asp?id=3 кво мислите?
кат го видях тва направо ми идва да се откажа от прословутия стак :wink:

RE

26.05.06
14:17

[quote author=“Animal”][quote author=“realityman”][quote author=“no_fate”]а креатина за лятото е неподходящ за мен щот искам да качвам чисто.

не е точно така, защото има водна задръжка при прием на креатин

А правиш ли разлика между водна задръжка и мазнини.?
Водната задръжка до 2 седмици след спиране на креатина вече я няма , а омазняването е съвсем друго.

26.05.06
14:43

не бе човек говоря ти че от задръжката на вода изглеждам някакси по-мазен

RE

26.05.06
16:18

[quote author=“no_fate”]не бе човек говоря ти че от задръжката на вода изглеждам някакси по-мазен

аха,да така може. ок .

26.05.06
16:57

момчета напълно ме убедихте официално се отказвам от тъпия стак и дхеята.след като разбрах за тези азотни бустери само те ме интересуват някой знае ли дали ги продават в бг???

26.05.06
17:39

[quote author=“no_fate”]момчета напълно ме убедихте официално се отказвам от тъпия стак и дхеята.след като разбрах за тези азотни бустери само те ме интересуват някой знае ли дали ги продават в бг???

Има на ScitecNutrition и на Optimum:wink:

26.05.06
19:23

някой пробвал ли ги е?добри ли са?

26.05.06
20:57

Ами да, добри са.... т.е. вършат работа.... а гледах, че на Ultimate цената е много добра.... нещо като 20лв за шишето....

Иначе DHEA-та не е тъпа.... :) само че с 50mg дневно няма да стане ;)

26.05.06
21:38

[quote author=“Honzik”]Аз ти се чудя.... при тия цени... за к’во ти е тоя Stack2? Това са някакви 100лв+ измислици, които може и да си струва да ги купиш за 28.95$ в USA, ама за 100лв в България можеш да вземеш доста по-интересни неща и да ги “Stack”-неш.... и ефекта да е по-голям... :)

Вярно, в “комплекта” има доста интересни съставки, ама.... при тая цена.... едва ли ще оправдае тия 100-120лв, които ще дадеш за 20 дни... да имаше действието на зоб, че да има някаква логика да го купиш....

Единствено ако си го докараш за 50лв (29$) от USA съм съгласен... иначе нема сми... но това е само мое мнение все пак :)

Абсолитоно си прав и така мисля  тия стакове са  паратки дето са вика,  стака с прохормоните само за него бих дал пари да пробвам но вече като го няма !

26.05.06
22:22

Ами тия новите версии без прохормони кой знае.... мое да са добри.... ако го пиеш 2 месеца в двойни.... че нали уж билки нек’ви, сигурно ше иска натрупване... ше трябва да дадеш 1000лв за Animal Stak 2…. мерси.

Ae то в прохормоните има идея.... ама не да пиеш по 50mg на ден и да очакваш чудо... т’ва все едно да пиеш по 2mg бионабол всеки ден и да чакаш да качиш 15 кила мръвка за 1 месец.... е не става...

Просто в AS-а грамажите са съобразени така, че American Drug Administration да им позволи да го продават... иначе ако имаше 600mg Nor Andro, 400mg DHEA и т.н. да не мислиш, че някой щеше да им позволи да го предлагат? Никога.... да не говорим, че цената щеше да е невероятна...

27.05.06
09:10

[quote author=“Honzik”]Ами тия новите версии без прохормони кой знае.... мое да са добри.... ако го пиеш 2 месеца в двойни.... че нали уж билки нек’ви, сигурно ше иска натрупване... ше трябва да дадеш 1000лв за Animal Stak 2…. мерси.

Ae то в прохормоните има идея.... ама не да пиеш по 50mg на ден и да очакваш чудо... т’ва все едно да пиеш по 2mg бионабол всеки ден и да чакаш да качиш 15 кила мръвка за 1 месец.... е не става...

Просто в AS-а грамажите са съобразени така, че American Drug Administration да им позволи да го продават... иначе ако имаше 600mg Nor Andro, 400mg DHEA и т.н. да не мислиш, че някой щеше да им позволи да го предлагат? Никога.... да не говорим, че цената щеше да е невероятна...

И аз горе долу мисля така. Само искам да поясня че цените на всичките тези добавки са супер ниски - просто надценките са огромни.

27.05.06
10:27

Благодаря ви момчета,че ме светнахте за тъпия стак.Ако не бяхте вие  щах да си купя стака и може би щях да съм поредния разочаровал се,а сега с тези азотни бустери работата ще е друга :wink:
Може ли някой да ми даде инфо за тях(на каква цена са,кои са най-добрите...)И дали няма да ми излезнат стрий щот знам,че от тях се получава зверско напомпване :lol:

27.05.06
12:17

Е, ти сега почна “ем сърби, ем боли.....”..... дали няма да ти излезнат стрии заради напомпването... не очаквай да качваш по 2см отгоре от напомпването, чак толкова няма да стане... виж ако почнеш да качваш мускул и това става бързо.... тогава може и да има вероятност от стрии, но това е относително т.е. зависи от това къде ще качваш най-бързо и колко ти е еластична кожата... май никой тук не може да ти кажа конкретно за теб какво ще се случи..

За цените... не съм много запознат с цените на AKG-то, но примерно Arginone-а на Ultimate е 20лв..... струва ми се прилична цената за подобен продукт..

P.S. Интересно... цената на Arginone-a в BB.com e 29$.... a цената, която ми дадоха от SNC бе 19.50лв.... хмммм

27.05.06
12:33

не бе човек питам за стрий щтот някой от форума беше писал,че от тези бустери получава 4см напомпвяне на ръцете.А 20лв не е ли твърде малко в сравнение с Nitrix - http://hpower.bitbg.net/product.asp?id=3

27.05.06
12:37

Да, да.... 40см получава.... айде стига.... това някои хора не се чуват какви ги говорят..... ти знаеш ли какво е 4см....

А цената.... ами толкова съм си записал на каталога, когато бях в SNC… освен мацката да се е объркала за кой продукт ми казва цената...  :roll:

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=14432&highlight=boosters ето я темата

Аз също се бях интересувал. Гледам, че Оптимум имат азотен буустер, но струва 117 лева - колкото един Анимал - http://power-beauty.com/catalog_detls.php?id=61&mnfct_enc=&ctgr_enc=%D1%D2%C8%CC%D3%CB%C0%D2%CE%D0%C8

Интересно колко струва буустера на Сайтек - би трябвало да е много по-евтин  :roll:

Друг вариант е NOX na Universal - http://www.universalnutrition.com/store/html/product.cfm?id=153 - 112 лева

27.05.06
12:57

Ясно... цената ми за Arginone-а е крайно невярна... аз и се учудих как може да е толкова евтин... по-скоро достъпен :) Ама това с 4см напомпване не го вярвам.... особено по ръцете....

27.05.06
15:00

Тоя NO booster на Optimum работи ли? Някой ползвал ли е?И въобще кой бустер е №1?
manson знаеш ли нещо?

[quote author=“no_fate”]Тоя NO booster на Optimum работи ли? Някой ползвал ли е?И въобще кой бустер е №1?
manson знаеш ли нещо?

За мен номер 1 са BSN Nitrix & BSN NO-Explode, но ги няма в България. Ванишър беше новолен от NOX, а pc_genious от бустера на Saturn. Не съм пил до сега, нови добавки са по принцип, още не са достатъчно разучени, но човек трябва от всичко да пробва  :wink:

Тък като гледам разликата между Юнивърсъл и ОН е че в НОКС има малко орнитин  :roll:

27.05.06
16:48

Хмм трябва да се пробват тия Бустери, но нз така като повечето не са пили не се знае кое е наи доброто ?

27.05.06
18:36

ако съдим по цената този на ОН би трябвало да е най-добрия!

28.05.06
14:13

а да попитам там за напомпването що да е невъзможно като аз без добавки се напопвам по 3 см точно по ръзцете и няма нужда ся да ми обесняваш че говоря глупости и че нз си там какво сам си измислял зашото няма смислъл да те лъжа  :wink:

сори за офф

FI

28.05.06
15:21

Ако мога само да вмъкна, че в момента в САЩ говорят за третот поколение азотни продукти. ДОста по-напред от първия Аргинин-алфе-кето-глутарат. Така, че тея 120 кинта за Оптимума, за мен са напълно неоправдани. Освен ако някой не иска да прави подарък на М.Милев.

28.05.06
16:49

пробвал ли си го,че да казваш че са неоправдани?в бг тва не е ли най-доброто?

28.05.06
16:59

Мне, човека ти говори, че продуктите, предлагани в BG са от първото поколение AAKG…. а сега вече има какви ли не нови версии.... Arginine Ethyl Ester HCL, незнам си какво... които са още по-добри и са на същата цена.... т.е. в BG получаваш по-стар продукт на същата цена...

28.05.06
17:08

[quote author=“Honzik”]Мне, човека ти говори, че продуктите, предлагани в BG са от първото поколение AAKG…. а сега вече има какви ли не нови версии.... Arginine Ethyl Ester HCL, незнам си какво... които са още по-добри и са на същата цена.... т.е. в BG получаваш по-стар продукт на същата цена...

така си е.И на много висока цена при това.За това живот и здраве дано да ми донесат от Америка някакъв бустер за предпочитане на BSN ама и ОН да е пак няма даго върна :wink:

28.05.06
17:32

добре де ON,Scitec,Universal,Saturn са американски фирми,които ги има в БГ те нямат ли някъв нов продукт?

29.05.06
23:23

[quote author=“no_fate”]добре де ON,Scitec,Universal,Saturn са американски фирми,които ги има в БГ те нямат ли някъв нов продукт?

Да бе това са все извезстни фирми дали в БГ не дошло нешто по ново ???

02.06.06
15:45

manson няма ли  нещо ново в бг,че скоро ще ходя до магазина???

[quote author=“no_fate”]manson няма ли  нещо ново в бг,че скоро ще ходя до магазина???

Не знам :) Не съм от София. За ОН никой не съм чувал някой да говори нещо за буустера. Този на BSN ili Nutrex са сигурни, но ги няма в БГ. Ако имаш приятел в чужбина, който може да ти ги прати би било супер  :D

В момента Max Muscle i Scitec i Cytogen се мъчат да навлязат на пазара. Виж на Сайтек почти цялата гама я има тук, а може и да е по-евтин НО буустера. Виж и във форумите на бодибилдинг.ком дали няма някакво инфо за ОН ... за Сайтек няма да намериш, тъй като до преди година (или две), Сайтек изнасяха само в Европа.

02.06.06
16:56

от магазина в който си купувам добавки има продукти на Scitec :shock:  даже преди месец изпих една кутия Protein Delite

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1