Прищипан нерв (рамо)

20.05.06
09:36

Почти на всяка тренировка за рамо си прищипвам някакъв нерв и по 2 седмици не тренирам после тази мускулна група. Загрявам много добре -поне 20 мин. и пак след това травма. Болката тръгва от врата, минава през трапеца и свършва под лопатката. Проблема се появява при почти всички упражнения, при това още при лека тежест. Просто изведнъж нещо ти придърпва на врата и трапеца и на следващия ден си като с шина, а как боли да не обяснявам - едвам се спи нощем. Докторите казаха да не тренирам (то това беше ясно, че ще го кажат) и да се мажа с Фелоран, Бенгей и незнам си кво още. Обаче от тях ефекта е нулев. В момента съм намазан Finalgon и ме боли и душата, забравих и за травма и за всичко, надявам се да помогне. Ако някой от вас е имал подобен проблем нека сподели с какво се е мазал. Мерси.

21.05.06
00:23

Явно и моят проблем е подобен,затова ще го споделя.
В момента се възстановявам от травма на гърба,разтегнах нерв(само от дясната страна,когато правих гребане със дъмбел),при мен болката преминаваше от гръбначния стълб към лопатката.Ходих на доктор и той ми каза да си почина за 20тина дена и ми изписа Diclofenac Duo(това са хапчета) и каза че само с мазила няма да стане.Обаче,незнам дали в твоят случай биха помогнали,може би трябва да се посъветваш с травматолог.
P.S:аз останах много доволен от хапчетата,оправих се напълно и от новата седмица започвам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1