22.05.06
17:33
От 2 месеца съм на една програма ,която взех от сайта за покачване на маса.Проблема е ,че мисля да си взимам и метан (един от моя клас пие, той ще ми разясни повече) за маса ,че много отслабнах последните 5-6 месеца.Лятото обаче не е много желателно да качвам маса и да пия тоя метан..такаче има ли няква програма с която да задържа теглото си.Да не свалям повече мазнини и мускули ,че съм висок и става грозно.Имам и мазнинки по корема - възможно ли е да съчетая много кардио (тичане ,скачане на въже..) с ядене на месо,белтъци (за покачване на ММ) ?
Сигурно лятото няма да имам голяма възможност да ходя и на фитнес редовно - още една причина поради която искам да почна с метана чак Октомври месец.Лятото да позаякна малко ..ако е възможно и да премахна излишните мазнини.. :)
martuu6…По изказването ти съм почти сигурен, че нито имаш достатъчно години нито стаж за да се тъпчеш с метан или каквито и да било други стероиди. Моя съвет е - остаи го тоя твой “приятел” да се тъпче с квото иска. Тренирай и спазвай правилна диета и резултатите няма да закъснеят...а колкото до кардио+месо и белтъци - проблема е никакъв!
22.05.06
23:41
незнам защо, но напоследък се комплексирам много като случайно засеча кчеа по GTV.Нещо като фикс идея ми стана това да заякна изключително много.В момента съм разпуснат и тренирам от два месеца.Никва сериозна диета не спазвам (поне напоследък-не).
Става на въпрос - идеята ми е такава ,че лятото не искам да губя КГ - независимо кви..
Искам да се тъпча с повече белтъчини и да преяждам дори ако това ще се отрази добре и в същото време да тичам - да правя кардио (скачане,бягане...плуване) и т.н. и пак да имам големи резултати - повече за маса искам да работя от колкото за релеф сега...
Релефа чак другата пролет.Та разбрахте ме..от много ядене (белтъци-месо,яйца) черен хляб,ориз..ала-бала и много кардио и тренировки поне за лятото искам да постигна задоволителни резултати.
А от Октомври месец - вече решавам с ква програма и кви добавки ще работя ,че зимата треа да съм на ренде.Да има разтеж :D