23.05.06
09:44
Ай да видиме, таз Попайска територия, кога и е най-добре да я потренирваме?
Мнения? :-)
Уместно ли е да я зачекне човек в ден, в който прави гръб и крака?
Кои са по-добрите упражнения за предмишница - машинки/гуми за стискане, кълчене на китки с щанга..други?
По колко тренирате за предмишница?
Хапвате ли спанак редовно?????? :P
До скоро я тренирах два пъти седмично - с гръб и ръце.Но реших да я тренирам само с ръцете.Стискането на гуми и пружини е за издръжливост на хвата ,а сгъването на китки с дъмбели и щанга е за маса.Аз поне така знам. :) В момента правя сгъване и разгъване с дъмбели.
28.05.06
23:46
Казвам ви само едно упражнение което може да правите през ден и не е задължително да е по време на тренировка с останалото тяло.
Ето елементарно как да си го направите - зимате нещо с формата на лост без значение дърво ли е или метал, да е широко 30 см.Пробивате го, връзвате някаква връв кактвото се сетите и долу окачате диск или някаква тежест.
Изправяте след това ръцете напред и почвате да мотаете след това размотавате направете го 5 6 пъти и после ще ви питам дали има упр което так да тровари предмишниците :)
29.05.06
02:04
Да това определено е страхотно упражнение за предмишниците, но е трудно да си я направиш тази джаджа, а по фитнесите такова нещо няма... те едни уреди за врат нямат(поне приставка за главата да имаше)... трагедия.
[quote author=“NRG52”]Ай да видиме, таз Попайска територия, кога и е най-добре да я потренирваме?
Кои са по-добрите упражнения за предмишница - машинки/гуми за стискане, кълчене на китки с щанга..други?
Оле гръб и крака в един ден...??? :shock: не ти ли идват множко...??
[quote author=“Brok_83”]Казвам ви само едно упражнение което може да правите през ден и не е задължително да е по време на тренировка с останалото тяло.
Ето елементарно как да си го направите - зимате нещо с формата на лост без значение дърво ли е или метал, да е широко 30 см.Пробивате го, връзвате някаква връв кактвото се сетите и долу окачате диск или някаква тежест.
Изправяте след това ръцете напред и почвате да мотаете след това размотавате направете го 5 6 пъти и после ще ви питам дали има упр което так да тровари предмишниците :)
Наистина тва у-е праи чудеса...ама много и раменете натоварва та незнам
29.05.06
10:35
[quote author=“Brok_83”]Казвам ви само едно упражнение което може да правите през ден и не е задължително да е по време на тренировка с останалото тяло.
Това направо кърти, в наща зала има такова
Е как ще е трудно... Вземаш на баба си точилката правиш и една дупка и си готов :)
[quote author=“Steve”][quote author=“NRG52”]Ай да видиме, таз Попайска територия, кога и е най-добре да я потренирваме?
Оле гръб и крака в един ден...??? :shock: не ти ли идват множко...??
Ааа т’ва беше примерно казано.
За крака тренирвам с някой и друг клек, когато ми падне и си се разхождам. :P
За гръб...като си го пиша ден почивен и правя набирания. :)
А за този, импровизирания уред - може би и със дъмбел с прикачена тежест на въже става.
Ще го пробвам!!! 8) :)
29.05.06
12:50
Е как ще е трудно... Вземаш на баба си точилката правиш и една дупка и си готов :)
И на мен това ми мина през ума, но колко килограма ще е тоя диск дето ще го издържи една точилка :)
И на мен това ми мина през ума, но колко килограма ще е тоя диск дето ще го издържи една точилка :)
Еми колега тва упражнение не се прави с много кг. :D които го е правил знае за какво говоря
29.05.06
13:49
[quote author=“NRG52”]
В смисъл? Че има доста желязо ли в него?
Кое се върти-диска или лоста?Щото нещо не можах да разбера.Точилка върши ли работа?
[quote author=“ridddick”][quote author=“Brok_83”]Казвам ви само едно упражнение което може да правите през ден и не е задължително да е по време на тренировка с останалото тяло.
Кое се върти-диска или лоста?Щото нещо не можах да разбера.Точилка върши ли работа?
Върши и то прекрасна...защтото е гладка... пробиваш дупка в средата и там връзваш единия край на въжето...а на другия тежестта... после опъваш ръцете напред хващаш на широчина на раменете и навиваш докато тежеста се дигне до точилката...и после пак така развиваш надолу...
мерси за разяснението.Сега разбрах и скоро ще пробвам стига майка да си жертва точилката.Ако не ще намерим нещо друго-важно е желанието :wink:
Вчера го тествах и то с 5кг тежест и съм силно впечатлен.
2 навивания и направо ми пламнаха ръцете.
Голяма хитринка си е това. :) :wink:
10х за ноУ-хаУ-а. :)
Е не е нужно да преебавате точилката на баба си ;) Просто намотавате въжето няколко пъти, като последния мушкате края му в първата намотка, така не се плъзга.
Винаги има начин :)
Аз лично, намерих няква прежда-канап и с няколко намотки и стегнати възела, както и леко намокряне и е бетон. :P
[quote author=“realityman”][quote author=“NRG52”]
В смисъл? Че има доста желязо ли в него?
Не си ли гледал Попай моряка???
http://img.bgradio.net/img/pictures/4432.jpg
Не слагай картинки в постовете си !! Не всички са с неограничен интернет ! Линка е достатъчен !
Astor
Това не е ли по-добре да се прави като сложиш лоста на някаква стойка, не да го държиш с рамене през времето на серията? Идеята е да не тоавриш така раменете.
Ха!
И аз обмислях този вариант, но не заради натоварването, а заради “клатенето” на точилката. :?
Може би, ако е с хват на ширина близка до раменната, това би се избегнало, ама довечера ще пробвам. :)
Да не товариш раменете пускаш ръцете покраи тялото свободно, сгъваш в лактите предмишниците да станат хоризонтални на земята и си готов
[quote author=“M16”]http://img.bgradio.net/img/pictures/4432.jpg
Не слагай картинки в постовете си !! Не всички са с неограничен интернет ! Линка е достатъчен !
Astor
Едва ли 5,6 KB са проблем дори и за ограничен интернет??? :wink: