Хранене след кардио

23.05.06
14:45

Опитвам се почти всяка сутрин да правя кардио на гладно(въртя велоергометър) и след това гледам да не ям към час и половина,но така 1вото ми хранене за деня става доста късно.Искам да попитам какво е подходящо да хапвам след кардио?Сега съм почнал да си правя едно шейкче от 100мл прясно мляко и 150мл кисело мляко + 100гр ягоди,което ме засища за доста време,а и четох някъде,че забързва метаболизма.Струва ли ви се това правилно?
П.С. Да не говорим,че след 40 минути кардио,в което съм вложил доста усилия ми е гузно да ям каквото и да било ;)

psixar

23.05.06
15:43

Значи този въпрос е зададен мнооооого пъти и винаги има различни отговори....потърси има десетки теми такива  :roll:
а за твоя случай аз бих ти препоръчал да хапнеш малко овесени ядки...аз ям по 30-40гр с кисело мляко...хем е добре за закуска хем има въглехидрати да ти зареди гликогена в мускулите...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1