25.05.06
10:21
Значи взех си BCAA на прах обаче са страшно горчиви и при това не се разтварят! Опитах да ги смеся с протеина обаче същата гадост и при това в по големи количества! Идеята ми беше да ги използвам преди и след кардио за да запазя колкото се може повече мускул в периода за чистене затова не мога да си позволя да ги мешам със сокчета и тем подобни. Та ако някой си е взимал нека да каже как се е справил с проблема защото на мен ми се повръща от тях.
25.05.06
10:54
Направо със лъжицата сипваи в устата и с една чаша вода гълтаи на бързо.
27.05.06
11:51
Абе човек като то казвам че е невъзможната горчилка значи е така! Само като си помисля за това и ми се повръща. Аз за това задавам въпроса си към тези които са пили BCAA на прах.
Щом искаш да загубиш мускулна маса....
Друг вариант на прием не ми идва на ум, освен този описан от obelka.
[quote author=“mansion”]Значи взех си BCAA на прах обаче са страшно горчиви и при това не се разтварят! Опитах да ги смеся с протеина обаче същата гадост и при това в по големи количества! Идеята ми беше да ги използвам преди и след кардио за да запазя колкото се може повече мускул в периода за чистене затова не мога да си позволя да ги мешам със сокчета и тем подобни. Та ако някой си е взимал нека да каже как се е справил с проблема защото на мен ми се повръща от тях.
И аз пия бцаа на прах,лапам с лъжицата,наливам вода и гълтам,гадно е,но няма начин.Пък би не е по-гадено от яйчни белтъци,от които 20 дена ядох по 10 на ден.ЗАнимаваш ли се с бодибилдинг вкусът на храната трябва да го оставиш за заден план,както и още доста неща.