25.07.04
11:52
Искам да ви запитам нещо - не е ли малко глупаво да се взима Кленбутерол по системата 2/2? Някакси ми се струва, че КПД-то му ще е по-високо, ако се приема напр. 4/4 (4 дни с, 4 дни без) - защото за два дни едва ли може да се изчистят така добре бета-рецепторите в тялото. Какво мислите?
03.08.04
12:58
ее разберете се най на края!-добар ли е или не!Един казва че няма странични ефекти, а друг че има!
Последно???Кой го препорачва, и кои не!
03.08.04
13:45
Ми незнам хвалитеми ефедрина!Ефедрин сам пел но клен-не!
Какво да ви кажа ми Ефедрина има повече странични ефекти следователно трябва да е и добар!А и е по скап- се едно да сражняваш Инсолин с някои друг инжекционнен препарат- естествена че инсолине ще има по добри резултати но ако погледнем не само цената ще му е по - висока но за страничните ефекти да неговорим :wink:
А за ефедрина ако знаете какви схващаня на мусколите се получават-маллиии! А сега се чудя на клена- даго пробвам ли? :roll:
03.08.04
20:40
Бе от препаратите за изчистване ми се вижда най-удачния избор но като гледам тук доста мнения на хора които са започнали цикъла.Като съдя по датата на постовете цикъла вече трябва да са го приключили.Айде всеки който приключи цикъла си с клен да сподели ефекта от препарата както и стнраничните ефекти които той самия е изпитал
[quote author=“Voltmachine”]Айде всеки който приключи цикъла си с клен да сподели ефекта от препарата както и стнраничните ефекти които той самия е изпитал
Ефект - нулев, постигнатото е от НВДто + якото кардио !
Страничните ефекти - бях изнервен първите два дена и леко треперене на пръстите първите 4-5 дена.
За клена говоря.
[quote author=“emzo”][quote author=“Voltmachine”]Айде всеки който приключи цикъла си с клен да сподели ефекта от препарата както и стнраничните ефекти които той самия е изпитал
Страничните ефекти - бях изнервен първите два дена и леко треперене на пръстите първите 4-5 дена.
За клена говоря.
Еми ако не си го съчетавал с кардио може и нулев да е бил..Не може да очакваш да вземеш 3 хапа и да легнеш да спиш и като се сабудиш да си олекнал с половин кг...
[quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“emzo”][quote author=“Voltmachine”]Айде всеки който приключи цикъла си с клен да сподели ефекта от препарата както и стнраничните ефекти които той самия е изпитал
За клена говоря.
Еми ако не си го съчетавал с кардио може и нулев да е бил..Не може да очакваш да вземеш 3 хапа и да легнеш да спиш и като се сабудиш да си олекнал с половин кг...
пич тои каза якото кардио :roll:
а хоора с клен кардио НВД Л-карнитин Липозан Кафе и Аспирин дали ще смукна 3-4 кила до лятото ?
Еми той е съчетал клен с кардио и от къде знае кое му е подействало ...клен-а също си действа при правилно приемане и кардио а НВД-то още повече подобява резултата....а това за 3-4 кг до лятото...аз до лятото мога и 15 да смъкна ама е важно какво смъкваш...
[quote author=“DOUBLE_B”]Еми той е съчетал клен с кардио и от къде знае кое му е подействало ...клен-а също си действа при правилно приемане и кардио а НВД-то още повече подобява резултата....а това за 3-4 кг до лятото...аз до лятото мога и 15 да смъкна ама е важно какво смъкваш...
е мисля че никой от този форум не се гордее с смукване на ММ :lol:
[quote author=“Dj_TEO”][quote author=“DOUBLE_B”]Еми той е съчетал клен с кардио и от къде знае кое му е подействало ...клен-а също си действа при правилно приемане и кардио а НВД-то още повече подобява резултата....а това за 3-4 кг до лятото...аз до лятото мога и 15 да смъкна ама е важно какво смъкваш...
е мисля че никой от този форум не се гордее с смукване на ММ :lol:
Прав си :) а иначе 3-4 кг мазно не са никак трудни за изчистване стига да се храниш както трябва и подходяща трен ...
[quote author=“DOUBLE_B”]Еми той е съчетал клен с кардио и от къде знае кое му е подействало ...клен-а също си действа при правилно приемане и кардио а НВД-то още повече подобява резултата....а това за 3-4 кг до лятото...аз до лятото мога и 15 да смъкна ама е важно какво смъкваш...
Мисля, че вече имам опита с НВД и прилагането му и мога много добре да определя, от кое имам ефект и от кое не.В случая от клена - нямам ефект, а ти приятелю ако четеше по-внимателно постовете, щеше да ти стане ясно :wink:
[quote author=“emzo”][quote author=“DOUBLE_B”]Еми той е съчетал клен с кардио и от къде знае кое му е подействало ...клен-а също си действа при правилно приемане и кардио а НВД-то още повече подобява резултата....а това за 3-4 кг до лятото...аз до лятото мога и 15 да смъкна ама е важно какво смъкваш...
Мисля, че вече имам опита с НВД и прилагането му и мога много добре да определя, от кое имам ефект и от кое не.В случая от клена - нямам ефект, а ти приятелю ако четеше по-внимателно постовете, щеше да ти стане ясно :wink:
Еми чета ги и има доволни и недоволни...даже преди броени минути скивах пост на човек който казва че е почти на 14 и е вземал клен просто няям думи