проблем с китката

LU

26.05.06
03:24

Ами значи имам проблем с китката!По време на трен-а за раце доста ги товаря и след тва 2-3 дни ме боли китката,особено на лявата ръка!Мажа я с гел,сега е с бинт,тренирам с ръкавици с накитници ма фаида няма и болииииии!Мисля да си зема щипка и да я тренирам с нея,но все още няма от каде а и нямам пари в момента!
Тази вечер както и предната се събудих с адски болки във въпросната китка,по време на трен също боли макар че много я пазя!Някакви ефективни идеи как да се справя с това!
П.С. БЕЗ ДА СПИРАМ ФИТНЕС-а такав вариант не съществува!

SI

26.05.06
09:28

moje predi da re6i6 da spira6 fitnesa da probva6 s namalqvane na kilogramite.i moje bi vremetraeneto na trenirovkite

Петко К - Пиши на кирилица!

27.05.06
11:49

И аз имах подобен проблем с лявата китка. Мен ме болеше само при натоварване.
Не знам дали щипка ще ти помогне, аз опитвах с гума за стискане, но нямаше ефект, дори при самото й стискане ме болеше доста... Проблемът с времето утихна, след като й дадох известно време почивка и по-малко натоварване.
Ще ти препоръчам да намалиш тежестта и упражненията, при които чувстваш по-силна болка, дори ги премахни. Използвай крив лост, за да не товариш китките. Ако болката не изчезне, може да се консултираш с лекар.
Успех!  :wink:

27.05.06
22:17

тренирай с крив лост и приемай повече калции

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1