28.05.06
17:22
Темата е малко(или много) глупава, но ми липсват пространните, точно обяснени коментари на Image във форума. Дали в екипа мислите да публикувате негови статии на сайта или тук. Ще бъдат много полезни.
Наистина ,винаги се аргументираше той.Къде изчезна и Emil_mlo,не посещават нещо форума...
Същи и Martin не виждам да пише.
Като съм му чел постовете разбирам, че ги знае работите.
29.05.06
09:55
Image всъщност е моя милост. Да подготвям доста статии. Въобще чакат Ви приятни изненади в следващите месеци. Скоро ще имам повече време да модерирам и публикувам и във форума.
29.05.06
15:13
[quote author=“Vladimir.Nedkov”]Image всъщност е моя милост. Да подготвям доста статии. Въобще чакат Ви приятни изненади в следващите месеци. Скоро ще имам повече време да модерирам и публикувам и във форума.
Знам, но като Image беше по-активен. :wink: :lol: :lol:
Много се радвам за статиите. 8)
29.05.06
15:36
Статии не са излишни, обаче повечето от вас които сте постнали тук са наясно с основите на ББ и всичко друго си зависи от вас , вашата настроика за трен, воля, своб.време и тн.
Дали ще има повече статии или не едва ли ще е нещо , което не знаем. :wink:
няма ли поне да ни подскажеш на какви теми ще са статиите?А наистина от доста време не съм виждал нова статия във саита :wink: Очаквам да ни изненадаш приятно