30.05.06
11:51
имам неголямо, но забележимо бирено шкембе. мисля да ходя на фитнес 3 пъти седмично + 3 пъти кардио. Л-карнитина ще ми помогне ли да сваля шкембето, или ще трябва да взимам и бърнър?
Бягай и карай колело, като може да слагаш дебели дрехи или нещо вълнено върху шкембето и си ходи на фитнес, за да се стяга. Ама и диета вкарай
Вълненото върху шкембето няма да помогне за сваляне на мазното.... а да се поти повече... за сваляне на шкембето трябва изчистено хранене, кардио и този L-Carnitine ше помогне също :)
Помага и още как, аз миналото лято тичах 2-3 пъти седмично и си увивах около корема един вълнен плат и такоз потене падаше, че за 1 месец корема ми се прибра и почти се изглади :!: Точно потенето е най-важния признак за ефективността при сваляне.
30.05.06
15:20
При потенето изхвърляш токсини и вода, за да охлади тялото повърхностния слой на организма. От бягането е спаднал корема, не от потенето.
Еми то бягане и потене са като алкохол и ракия. Без бягане няма потене, няма и сваляне :)
Ти да не си объркал форума :wink: :wink: :wink: я провери на www.mastika&ajrqn.org
P.S. Нищо лично :wink:[/url]
Не съм го объркал, иначе линка ти не са отваря... Билдерите може да не пият, те са обсебени само от щанги и пиене (на добавки, химии...), ама аз съм на 20 и ми се живее и си излизам с приятели, пия мастики, ракии... студентите сме така... А фитнеса е мания, без която не мога и помпам доколкото мога. Вярно алкохола е Враг №1 на тоя спорт, но няма как... Тъй ше е докат сме млади 8)
Ми как няма да те вземат за майтап ве батка М16 така те избъзика че няма на къде повече а ти се хвана :lol:
08.08.06
16:54
[quote author=“6kembe”]имам неголямо, но забележимо бирено шкембе. мисля да ходя на фитнес 3 пъти седмично + 3 пъти кардио. Л-карнитина ще ми помогне ли да сваля шкембето, или ще трябва да взимам и бърнър?
Забравяш най-важното ПРАВИЛНАТА ДИЕТА.
[quote author=“MacTukaTa”]Еми то бягане и потене са като алкохол и ракия. Без бягане няма потене, няма и сваляне :)
Без бягане е вярно,че трудно се сваля,но когато се потиш не значи,че сваляш мазнини...ни най-малко...
Потта се състои от вода и соли,като оганизма я произвежда за да се охлади повърхностния слой на кожата...
Може нито веднъж да не завъртиш педалите на велото и нито 1 км да не избягаш,но ако имаш правилна диета корема ще падне за отрицателно време( е зависи от корема де :P ).Все пак кардиото подсилва ефекта.
Искам и аз да попитам нещо свързано с свалянето на корема има ли смисал да се правят коремни преси защото от предаването на Недик съм чул че коремните преси само разширяват!Аз съм на диета правя кардио по 30 мин. 3-пъти в седмицата и 3 тренирам с тежести като ми остава един ден почивен по принцип правя корем значи когато имам кардио тренировка ги тренирам два пъти на ден а когато с тежести само един път да продължавам ли така или просто да спра коремните.
Коремните преси стягат корема, но ако кожата ти е дебела, и да се скъсаш да прайш преси отдолу може и да е твърдо, но вида ще е на отпуснато шкембе, трябва яко аеробна дейност, за да утанее кожата, да стане тънка като тази дето е на свивките на лакътя, чак тогава биха могли да изпъкнат плочки... така че препоръчвам бягане, колело и всякакви дейности свързани с много движение... правилното хранене и НВД са задължителни.