31.05.06
14:06
Взех си аминота на Генезис 1900 - 150 хапа, препоръчителната доза на опаковката е 3 пъти дневно по 3-5 хапа, демек на ден по 9-15 хапа. Точно за това до сега не си взимах, но продавача (стар билдер) ми каза, че не е задължително да следвам това на опаковката, тъй като си е нормален приом на фирмите да препоръчват такива дози, понеже ще свършват бързо, също така ми обясни, че тази доза е препоръчителна за културисти и професионалисти. За мен добрата доза би била 3 преди тренировка и 3 след. Мисля да следвам съвета му, понеже му имам пълно доверие. Вие какво мислите?
31.05.06
14:10
Ми да няма проблем. Така е най-рационално. Иначе може и 3 сутрин.
Да, те така пишат 3 сутрин, 3 преди и 3 след тренировка, но мисля тези сутрин да ги прескоча, че така тез 150 хапа ще отидат за 2 седмици, а все пак съм БББ (беден български билдер)
31.05.06
15:15
Екстра е така само преди и след трен....но според мене понеже на генезис са по-малки хаповете,можеш примерно след трен. когато е най-важно да вкарваш по 4 примерно...
2 преди и 4 след тренировка? И това е вариант
А във нетренировъчните дни пак ли по 6 хапа или мога да намаля до 4?
[quote author=“MacTukaTa”]2 преди и 4 след тренировка? И това е вариант
пак по 6…
[quote author=“MacTukaTa”]2 преди и 4 след тренировка? И това е вариант
И аз си купих тези аминокиселини. Пия ги по 4 преди тренировка и по 4 след тренировка. Понеже и аз съм БББ ги пия само в тренировъчен ден , иначе биха свършили за 10 дена. Според мен няма смисъл да се пият в нетренировъчен ден.
Може и ти така да направиш.
И аз незнам, един казва едно, друг - друго... Мисля 6 в тренировъчен и 4 в нетренировъчен... :?:
31.05.06
22:11
Брато гледай са гледай в трен. ден да вкарваш колкото се може повече просто....в нетрен. ден ти трябват само сутрин,даже ако закусваш хубаво няма да ти трябва...нз според мене най-добре в трен. ден 3 преди и 4 след трен.А в нетре. ден само 3 сутрин.... :wink: