31.05.06
15:15
Здравейте,
Прочетох статията за точковата редукция (отслабване в точно определена част на тялото) и всякакви статии и мнения от този форум за целулит и т.н. и бих искала АКО е възможно, някой, който се е справил със целулита и (или) е успял да свали излишните си мазнини на определено място от тялото си ДА СПОДЕЛИ опита си с мен :((( Някой на, който му се случило това щастие..... защото всеки нещо си съветва...
Колкото да извода на статията в сайта, че трябва да се правят кратки серии често през деня....представям си в офиса си да тичам в тоалетните, за да си правя упражненията 3-4 пъти на ден...малко трудно.
Ходех на аеробика около 2/седмица, сега тичам в парка, правя упражнения, разни измислени инструктори ми правят програми по фитнес клубовете, колкото да отбият номера, но ТОЗИ ГАДЕН ЦЕЛУЛИТ си стои и тва е.
мерси предварително
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
[quote author=“Ronia”]Здравейте,
Прочетох статията за точковата редукция (отслабване в точно определена част на тялото) и всякакви статии и мнения от този форум за целулит и т.н. и бих искала АКО е възможно, някой, който се е справил със целулита и (или) е успял да свали излишните си мазнини на определено място от тялото си ДА СПОДЕЛИ опита си с мен :((( Някой на, който му се случило това щастие..... защото всеки нещо си съветва...
Колкото да извода на статията в сайта, че трябва да се правят кратки серии често през деня....представям си в офиса си да тичам в тоалетните, за да си правя упражненията 3-4 пъти на ден...малко трудно.
Ходех на аеробика около 2/седмица, сега тичам в парка, правя упражнения, разни измислени инструктори ми правят програми по фитнес клубовете, колкото да отбият номера, но ТОЗИ ГАДЕН ЦЕЛУЛИТ си стои и тва е.
мерси предварително
Надали някой тук може да ти каже нещо различно от това досега - гимнастика, мазила, масажи, повече вода, по-малко сол.. Това са вариантите. Доколкото знам с професионални масажи се премахва доста бързо - но не знам доколко е ефективно след края на самите масажи.
Аз лично ползвам кремчето на Avon в комбинация с упражнения. Само че количеството вода, което се препоръчва за изпиване ми е проблем - е, освен ако не искам нон стоп да си ходя като бременна ;) :roll:
За да намалиш целулита ще ти трябват много повече от 2 седмици. Също така обърни внимание на храненето. Определено можеш да му повлияеш, но ще трябва да си много упорита и постоянна. Аз също имах такъв проблем, но благодарение на редовни тренировки и правилно хранене почти се отървах от него.
Поздрави!!!
благодаря за отговорите..
исках да кажа че тренирам 2 пъти седмично, а не от 2 седмици..
знам си че генетично съм наследила такава сртуктура : нагоре слаба, а от кръста надолу с по-масивна струкрура и с тенденция за натрупване на целулит, но мисля че не съм единствената :)
ходих в един СПА център, за да се консултирам с кинезитерапевт - дали е възможно да се коригира долната част на тялото мо ми и какво да направя за целта. Той ми каза, че съм наследила тяло със силна мускулатура от баща ми (!!!!) и че от здравословна гледна точка съм имала перфектната структура...вярно е че съм много издръжлива на физическо натоварване, но ....бих искала да имам по -фина долна част на тялото и без целулит.
Пробвах да си натривам бедрата с утайка от кафе (заради кофеина, нали това слагат в кремовете), за сега нищо. Пия хранителни добавки за подобряване на циркулацията, правя си студени душове - нали една от причините за натрупване на мазнини е слабо кръвоснабдяване. Плюс упражненията и джогинга разбира се, избягвам въглехидратите(хляб почти не ям), ям много зеленчуци и бяло месо (не обичам червено) и така...
06.06.06
13:12
ох!
изчетах писанията... тотална обърканост цари в главата ти
:)
съгласен с теб че инструкторите в повечето зали гледат да отбият номера само (защото са на заплата) и не им се занимава. макар че и аз съм инструктор по диплома, такива са фактите.
1. целулита и обикновеното натрупване на резервни хранителни вещества (под формата на мазнини) са две коренно различни неща. целулита и до ден днешен не се знае как точно се образува и дали е генетично заложен. http://bgtrener.info/?page_id=54
2. чистенето, на мазнини само от определена част от тялото е почти невъзможна. а що се отнася до процедурите в спа -центровете... истината е в спорта и правилния хранителен режим.
Може би звучи объркано това, което пиша :D Това е сигурно защото леко съм се вманиачила в момента и се затрупвам с информация, която е една съща винаги разбира се..
gentleman, ти с какъв спорт и хранене намали целулита ? По принцип при отслабване той намалява, тва е ясно...
06.06.06
15:05
[quote author=“Ronia”]Може би звучи объркано това, което пиша :D Това е сигурно защото леко съм се вманиачила в момента и се затрупвам с информация, която е една съща винаги разбира се..
gentleman, ти с какъв спорт и хранене намали целулита ? По принцип при отслабване той намалява, тва е ясно...
мъже и целулит!?
интересно, да не би да иска да каже стрии..?
стрий не знам какво е.
Има една дума “стрии”, която е мн.ч. на думата “стрия”. толкова по въпроса за правописа.
06.06.06
15:30
[quote author=“Ronia”]стрий не знам какво е.
Има една дума “стрии”, която е мн.ч. на думата “стрия”. толкова по въпроса за правописа.
добре по въпроса с правописа!
а с простописа...?
не знам защо използваш форум за да задаваш въпроси на себе си.
така може да караме до утре, а целта на този форум не е такава.така че предлгам мир и разбирателство между народите :lol:
06.06.06
15:48
[quote author=“Ronia”]не знам защо използваш форум за да задаваш въпроси на себе си.
така може да караме до утре, а целта на този форум не е такава.така че предлгам мир и разбирателство между народите :lol:
не съм искал война. но маистина не съм чувал мъже да страдат от целулит. МИР.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече