Въпросче отностно АМИНО 2700 ?!?!?

01.06.06
18:34

Така ли се пият АМИНО 2700? През тренировъчен ден по 8 и през почивка 6 ? 1 час преди тренировка 3   и веднага след нея 5 нали ?
Гледай къде пускаш темите си.
Mr_Muskul

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Мда. Става  :wink:

01.06.06
18:45

[quote author=“manson”]Мда. Става  :wink:

Става или така трябва ?

[quote author=“KOKOTAISUNA”]1 час преди тренировка 3   и веднага след нея 5 нали ?

20 минути преди трен, не 60. 5-те веднага след тренировката. Ако можеш още в залата.

01.06.06
20:00

Пък има вариант преди трен. (30-40 мин.) да пиеш един протеин (от бавните) и след трен да пиеш 6-8 аминота. Този вариант според мен е още по-добър! :roll:

01.06.06
23:20

[quote author=“manson”][quote author=“KOKOTAISUNA”]1 час преди тренировка 3   и веднага след нея 5 нали ?

20 минути преди трен, не 60. 5-те веднага след тренировката. Ако можеш още в залата.

Еми аз ги взех от ул.Пиротска и продавача ми вика 1 час преди .....ама ок вече 20 мин преди ше взимам.....А моя протеи ми е MILK&EGGS и само преди лягане ми каза да го пия ......

02.06.06
09:16

[quote author=“der_meister”]Пък има вариант преди трен. (30-40 мин.) да пиеш един протеин (от бавните) и след трен да пиеш 6-8 аминота. Този вариант според мен е още по-добър! :roll:

Само да те поправя , че преди тренировка се пие суроватъчен.

02.06.06
10:00

[quote author=“red”][quote author=“der_meister”]Пък има вариант преди трен. (30-40 мин.) да пиеш един протеин (от бавните) и след трен да пиеш 6-8 аминота. Този вариант според мен е още по-добър! :roll:

и аз да те поправя,че преди тренировка се ЯДЕ ...всеки търси нещо да пие ...няма по добро от 200гр пилешко 150 гр ориз и салата ,90-120 мин преди тренировка....много се пие ..малко се знае и тренира ..

Иначе най-добре аминото ги взимай непосредствено преди края на тренировката си ...

02.06.06
13:38

[quote author=“MiRaCuLiX”][quote author=“red”][quote author=“der_meister”]Пък има вариант преди трен. (30-40 мин.) да пиеш един протеин (от бавните) и след трен да пиеш 6-8 аминота. Този вариант според мен е още по-добър! :roll:

и аз да те поправя,че преди тренировка се ЯДЕ ...всеки търси нещо да пие ...няма по добро от 200гр пилешко 150 гр ориз и салата ,90-120 мин преди тренировка....много се пие ..малко се знае и тренира ..

Иначе най-добре аминото ги взимай непосредствено преди края на тренировката си ...

Ти хубаво ме поправяш :) , но тука някой да е казал , че не се яде :?: , аз си ям в 16:00 след това като се върна от работа пия един сур. прот. с банан и мляко в 17:45 и в 18-18:15 тренировка.  Нещо против? :wink:

02.06.06
14:41

Мерси на всички :) Аре не се караите са ;)

02.06.06
15:22

[quote author=“red”][quote author=“MiRaCuLiX”][quote author=“red”][quote author=“der_meister”]Пък има вариант преди трен. (30-40 мин.) да пиеш един протеин (от бавните) и след трен да пиеш 6-8 аминота. Този вариант според мен е още по-добър! :roll:

Ти хубаво ме поправяш :) , но тука някой да е казал , че не се яде :?: , аз си ям в 16:00 след това като се върна от работа пия един сур. прот. с банан и мляко в 17:45 и в 18-18:15 тренировка.  Нещо против? :wink:

Ako не ти е тежко на корема после ..и да тренираш пий като искаш и 2 дози...за мен няма смисъл да давам допълнително пари за хубав суроватъчен протеин за преди тренировка ..като мога да си ям каквото трябва...суроватъчния протеин си го пия само след тренировка..всеки си има право на избор ..но според мен е по добре хранене 2 часа преди тренировка отколкото протеин 20 мин преди нея..

03.06.06
21:49

Според мен е най-добре хранене и Amino :D

Sportex

03.06.06
21:54

[quote author=“hawk”]Според мен е най-добре хранене и Amino :D

За начинаещите най-добре е протеин на пудра.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1