04.06.06
11:21
Искам да Ви попитам, дали може активно спортуващ човек да приема всичките си необходими въглехидрати, белтъчини, мазнини, калории.. изцяло от хранителни добавки? Да не приема никакви храни. :shock:
Възможно ли е това? Ако да - колко ще издържи?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим[quote author=“iosii”]Искам да Ви попитам, дали може активно спортуващ човек да приема всичките си необходими въглехидрати, белтъчини, мазнини, калории.. изцяло от хранителни добавки? Да не приема никакви храни. :shock:
Възможно ли е това? Ако да - колко ще издържи?
Абсолютно НЕ :!:
И междо другото те хран. добавки не се правят от марсианска синтетика, голяма част се правят от нормални хранителни продукти.
04.06.06
11:26
Не е възможно! Първо трябва да приема над 15-25 вида добавки и отделно, че просто няма да издържи. Предполагам пускаш темата от любопитство :roll:
Между другото ще е изключително гладен след няколко дена, когато не приемаш храна мозъкът веднага реагира. Гълтателният апарат ще прати импулси, че не ядеш и тогава става лошо .. да не говорим пък за спортист :shock:
мдам :roll:
[quote author=“manson”]Предполагам пускаш темата от любопитство
напълно .. не съм толкова ненормален за да тръгна да пробвам, но ми е интересно.. знаете ли защо?
сутринта като се събудих и се сетих, че Кирил Вълчев се беше изцепил следното някъде около участието му в Биг Брадър
[quote author=”К.В.”]Аз се храня само със суплементи
.. та ми стана смешно :wink:
04.06.06
12:20
еми щом ти е станало смешно значи сам си си отг в голяма степен
А с какво се хранят космонавтите :?: Може да се живее,но е глупаво ..и само при екстремни ситуации както например в космоса ..пък и те едва ли ползват такива на Нутрим и Биогейм :lol:
04.06.06
13:28
В грешка си. Направиха хапове, който напълно заместват по състав храните - най-високото постижение на технологията. Оказа се че космонавните след ден-два се побъркват по причините, които изредих в първия ми пост.
04.06.06
13:30
[quote author=“MiRaCuLiX”]А с какво се хранят космонавтите :?: Може да се живее,но е глупаво ..и само при екстремни ситуации както например в космоса ..пък и те едва ли ползват такива на Нутрим и Биогейм :lol:
космонавтите се хранят с обезводнена храна ,а не само с прахчета :wink:
[quote author=“manson”]
В грешка си. Направиха хапове, който напълно заместват по състав храните - най-високото постижение на технологията. Оказа се че космонавните след ден-два се побъркват по причините, които изредих в първия ми пост.
и какво .. един космонавт може да стои в космоса най много 3 дни ?
как се побъркват ? :) интересно ми е
04.06.06
16:00
Имам предвид, че не стоят само на хапове!!! :evil:
04.06.06
16:17
Абе вникнете в смисъла на думата .... хранителни Д-О-Б-А-В-К-И - това са добавки към безценната храна, а не заместители ако можеше само на такива щеше да се казват вероятно хранителни ЗАМЕСТИТЕЛИ! :evil:
04.06.06
17:06
То и MRP има, ама тва е друг въпрос :D
04.06.06
18:13
manson този на аватара ти е доста крив :lol: от едната страна гърба му изглежда по голям 8)
Това е Джони Джаксън. Даже ЛС ми писаха че гърбът изглежда несиметричен. Момчето изглежда много добре, просто снимката е такава. Скоро ще има нов аватар :)
manson
Еми да де ...то това не е ли пак нещо като хранителна добавка ..просто на много по високо ниво от протеините.
А за побъркването ...незнам,но не вярвам ...иначе никой нямаше да отива...побъркват се заради тясното пространство,затова че гледаш 1-2 ма еднакви човека с различни характери ,които абослютно никога не могат да си паснат дотолкова че след като си в безтегловност толкова далеч от Земята и от семейството и всичко нормално,да няма караници и т.н. И това няколко месеца ..всеки ден ...и занеш че неможеш скоро да се върнеш ...и още много много причини иам за побъркването..но не е от храненето.Затова и преди да излетят ги подлагат на изолация няколко месеца под наблюдение на много психолози,за да видят как ще се държат един спрямо друг.Точно поради тези психични проблеми са провалени и много мисии ..
Това е според мен ..
Не може без грам храна...Тия суплененти не засиштат,аз като ги пиех и след 45 минути-1 час огладнявах...Камоли да кара така...
Виж сега за Чирила(киро вилчев)-при него всичко е пари,той си правеше реклама,което му беше и целта...
начинаещите да си мислят,че добавките са всичко и да му пълнат гушата като си купуват Дженезис...Не казвам,че Дженезис са боклуци,просто трябва да се тренира,почива и храни както трябва в продължение на година примерно и тогава да се мисли за добавки,за да се излезе от застоя в,който неминуемо ще се навлезе.
Нали се сещатата,че колкото по-голям ставаш,толкова по-бавно растеш и трудно стресираш тялото.
05.06.06
22:24
[quote author=“Jay_C”]Виж сега,ако си Киро Вълчев може :lol:
Бе ти се смееш, но лично съм му виждал торбата със суплементите :) ...
08.06.06
23:23
Киро си яде и то здраво хич не го слушайте какво ви говори.В къщата също си хапваше, ама камерите рядко го даваха в тези моменти.
09.06.06
17:42
е естествено само дето искаше да си направи реклама на новите добавки както той каза не веднъж :wink:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече