как и кога да пия Л карнитина и Аминостронг-а?

07.06.06
13:50

мн ми е интересно тези работи как да ги пия ? преди или след тренировка ... да ги пия ли когато не вдигам ? и как да ги разделям ... с креатина и протеина?

07.06.06
19:29

е се едно питам нещо Мн сложно аре някои да коментира темата ПЛС

10х на всички ако има такива

09.06.06
19:51

ви май явно не знаете ... явно въпроса ми е прекалено сложен ... все пак мерси :)

09.06.06
21:27

[quote author=“STRATEG”]ви май явно не знаете ... явно въпроса ми е прекалено сложен ... все пак мерси :)

Пусни си темата в ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ.Ако получиш отговор там ще е.И аз мога да ти кажа кога да приемаш карнитина и аминостронга,но напиши какви мг е карнитина и дай малко инфо за тоя аминистронг.Доколкото знам имаше нещо такова на Biogame.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1