08.06.06
19:00
Хора хрумна ми една идея.Айде секи да постне тука снимки на приятелката си.Интересно ми е просто билдърите тука с кви момичета движат.Ако не се спами темата според мен ще стане интересна.Съвсем скоро аз ще ви покажа мойта женска :D .
Това ок - ама тя дали би била навита да й пуснеш снимката ;) Защото без съгласието й би било доста некоректно спрямо нея ;)
Идеята ми е, че пускането на чужди снимки - без взето съгласие е лУеко много неетично.
И аз съм навит, к`во толкоз. Чак пък да им искаме съгласието... най-вероятно тълкованието им ще е съвсем различно.
На мен не ми харесва нито идеята нито заглавието. Доста ориенталско и плебейско ми се струва да си покажеш жената. Не мисля, че на нормална жена ще й е приятно...
А и темата няма обсолютно нищо свързано с билдинга. Напомня ми на онази глупост за нинджите - простащина :idea:
Заглавието ми напомня да думите неа един приятел в полумъртво състояние: “тех пишха не остана на тва парти” или както трябваше да звучи,да не си направи някой грешни асоциации:Тек пичка не остана на тва парти.
08.06.06
22:52
[quote author=“Nazgul”]На мен заглавието на темата не ми харесва.
сменете го тогава на “Путки”... :lol:
Аз лично няма да слагам снимки на моята - няма нещо по-сигурно от това...
Да й сложа снимка тук, би значело да я споделя с вас :) само за мен си я искам.... :lol:
Пички - представих си, как извенъж в тоз форум, освен мускули “блесват” и един порядъчен брой вагини, слага се ограничение 18+ и всички келеши постващи “пички” са изкарани за ушите от собствените си майчици.
Ако постването на наши снимки, цели прочитането на някое и друго обективно мнение, то постването на снимки на приятелките ни, би билочиста проба пикльовска работа. :)
09.06.06
10:22
[quote author=“sub_eleven”][quote author=“Nazgul”]На мен заглавието на темата не ми харесва.
Да й сложа снимка тук, би значело да я споделя с вас :) само за мен си я искам.... :lol:
Колко си любовен само http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/hwbg.smilies/misc.php_files/6.gif
[quote author=“zwei0”][quote author=“sub_eleven”][quote author=“Nazgul”]На мен заглавието на темата не ми харесва.
Колко си любовен само http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/hwbg.smilies/misc.php_files/6.gif
Без мъжки свалки!
Морален Модератор! [ММ] :P :lol:
[quote author=“NRG52”]Пички - представих си, как извенъж в тоз форум, освен мускули “блесват” и един порядъчен брой вагини, слага се ограничение 18+ и всички келеши постващи “пички” са изкарани за ушите от собствените си майчици.
Ако постването на наши снимки, цели прочитането на някое и друго обективно мнение, то постването на снимки на приятелките ни, би било чиста проба пикльовска работа. :)
(Х)апслютно съгласна :D
09.06.06
11:33
Темата няма общо с ББ и провокира спам!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече