08.06.06
20:28
Бихте ли ми казали колкото се може по-бързо телефона и/или GSM-a на човека който работи там ..или на магазина..не съм от Варна и спешно ми трябва.
Благодаря Ви!!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим[quote author=“MiRaCuLiX”]Бихте ли ми казали колкото се може по-бързо телефона и/или GSM-a на човека който работи там ..или на магазина..не съм от Варна и спешно ми трябва.
Благодаря Ви!!
(052) 469 001
Благодаря,но този е най-долния крадец който съм срещал...
Бях купил 2 часовника от Валентината ..единия,от които беше дамски(подарък за приятелката ми) и след това отидох там да си купя добавки ..Тъй като бяха 2 големи пакета от по 1 кг и не исках да се разхождам с тях по центъра и да пробвам дрехи... си платих цялата сметка 64лв и ги оставих там ,като сложих в торбата и часовниците и се разбрахме че ще мина след половин час да ги взема.След като ги взех директно се прибрах в нас ...и открих че едния часовник ,който беше жълт за приятелката ми липсва ..явно го е помислил за златен ли незнам,но не му прави чест да краде от клиентите си, и то по този адски глупав и видим начин.
Това е ..аз повече оттам няма да си купя нищо ..дори и да е 500 пъти по евтино от някаде другаде...тея 70 лв от часовника би ги избил десеторно,но българина е такъв.
По-здрави
09.06.06
12:26
За кого говорите я кажете му името де.
[quote author=“MiRaCuLiX”]Благодаря,но този е най-долния крадец който съм срещал...
Бях купил 2 часовника от Валентината ..единия,от които беше дамски(подарък за приятелката ми) и след това отидох там да си купя добавки ..Тъй като бяха 2 големи пакета от по 1 кг и не исках да се разхождам с тях по центъра и да пробвам дрехи... си платих цялата сметка 64лв и ги оставих там ,като сложих в торбата и часовниците и се разбрахме че ще мина след половин час да ги взема.След като ги взех директно се прибрах в нас ...и открих че едния часовник ,който беше жълт за приятелката ми липсва ..явно го е помислил за златен ли незнам,но не му прави чест да краде от клиентите си, и то по този адски глупав и видим начин.
Това е ..аз повече оттам няма да си купя нищо ..дори и да е 500 пъти по евтино от някаде другаде...тея 70 лв от часовника би ги избил десеторно,но българина е такъв.
По-здрави
:shock: Не ми се вярва той да направи такова нещо, но щом казваш.... Кога е станало това? Да не си го изгубил някъде?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече