Помогнете ми да си оправя фигурата , която леко взе да пада.

FO

11.06.06
19:07

Здравейте казвам се Жоро ,
Футболист съм но поради тежка контузия бях около 6 месеца извън строя и съм качил малко нежелани мазнини около корема,задника и отзад на бедрата.
Имам много странно хранене , даже до скоро страдах от нередовен стомах.. защото ” понякога нямам апетит “.

Ще съм ви благодарен ако ми кажете какво да ям Сутрин, На обяд , и Вечер.. примерно некви храни с ниски калорий и в които нямам мазнини..
Които да комбинирам с някакви хапчета и тренировките ми за да постигна желаният ефект.

В момента съм 1.77 висок , 67 - 68 килограма  , нагоре съм слаб..
Надолу всички ми казват че съм много добре , но аз не се чувствам така.. особенно около задника  :wink:

Ще съм благодарен на всички да ми кажат какво да ям и с какви хапчета да го комбинирам.
За тренировките аз зная  :wink:

Още веднъж благодаря  :P

11.06.06
20:03

мисля, че като си почнеш тренировките, всичко ще си дойде на мястото
без мазнини не може, а и основно сланините се качват от въглехидрати.основното е колкото може по-малко тестени изделия, никакво сладко, много месо(сухо) и зеленчуци

FO

12.06.06
10:27

[quote author=“FRANKO1”]мисля, че като си почнеш тренировките, всичко ще си дойде на мястото
без мазнини не може, а и основно сланините се качват от въглехидрати.основното е колкото може по-малко тестени изделия, никакво сладко, много месо(сухо) и зеленчуци

Благодаря ти много , ще почна така  :wink:

ами нормално е да си едрокрак :) нали си футболист. не се впрягай толкова.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1