Програмата ви от добавки за деня====>

11.06.06
22:44

Еми пишете всичко,което зимате под формата на добавка и кога го зимате,какъв ефект сте получили и т.н.Надявам се вече да не е имало такава тема!Първи съм аз:
Преди тренировка:Гейнер+Креатин
След:Гейнер+Глутамин
По време на някое от яденетата ми:Супер стерол комплекс на Дженезис
Преди лягане:ЗМА на Оптимум.

11.06.06
22:54

[quote author=“Oblivion_”]Еми пишете всичко,което зимате под формата на добавка и кога го зимате,какъв ефект сте получили и т.н.Надявам се вече да не е имало такава тема!Първи съм аз:

как ти се отразява супер стерол комлекса :?: как го намираш заслужава ли си :?:

11.06.06
23:07

[quote author=“Kyokushin-Baka”][quote author=“Oblivion_”]Еми пишете всичко,което зимате под формата на добавка и кога го зимате,какъв ефект сте получили и т.н.Надявам се вече да не е имало такава тема!Първи съм аз:

как ти се отразява супер стерол комлекса :?: как го намираш заслужава ли си :?:

Еми да ти кажа за сега не съм пораснал от него!Ма го пия някъде от 10-тина дена де.

12.06.06
12:03

Ти ако очакваш да порастнеш от него..... има да чакаш.... ;)

Иначе аз съм:
сутрин: 2т. ZMA на Биогейм, 1 клен, малко (щото е насипен) L-Carnitine, понякога протеиов шейк.
през деня: клен, Креатин (пия по 10гр на ден), ефервесцентни витамини, глутамин преди да отида към залата
преди тренировка: аспирин, клен, L-Carnitine, суроватка
след тренировка: Креатин, суроватка, глутамин, аминокиселини (точно в края на тренировката).
преди лягане: 2т. ZMA, суроватка, L-Carnitine.

Може и да забравям нещо, но горе-доле е това :)

12.06.06
12:24

[quote author=“Honzik”]Ти ако очакваш да порастнеш от него..... има да чакаш.... ;)

ми какво други да очаква от продукт който “есетвествено” трябва да замести ефекта на стероидите(не се изказах рпавилно ма ми се спи мисля че ме разбрахте) :?:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1