Претренирване

ST

13.06.06
14:55

Случвало ли ви се се след тренировка рьцете ви да се схващат когато правите нормални движения като да се брьснете примерно ( глупав пример но се порязах и затова  :oops: )Това означава ли че сьм претренирал и ако на следващата тренираовка за рьце пак го повторя ( това сьс схващането ) означава ли че мускула ми вместо да расте той спада? Питам защото искам да акцентирам на рьцете а все по често ми се случва да се схванат 3-4 часа след тренировката.... :roll:

15.06.06
12:06

Не ми се е случвало, било е да ме болят, да не мога да си ги координирам както трябва, но схващане...може би 1 до 2 пъти...А дали е претрениране не зная, може би наистина е претоварване, до претрениране може би има малко време все още

ST

15.06.06
19:23

Моля, още някой да сподели дали му се е случвало, че да знам дали да сменям тренировката.. :roll:

TW

15.06.06
20:11

Пьрвоначално може да ти се схващат рьцете ако си започнал нов режим за тях.Ако е така не се притеснявай ще ти свикнат

ST

15.06.06
20:44

мм,ясно сигорно е от програмата... Мерси :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1