13.06.06
16:10
Поразрових се малко из нет-а и намериг ето този линк.
http://margaritta.dir.bg/2003/uni/01zahar.htm
Мисля да минавам на някой заместител на захарта и въобще да я огранича възможно най-много. Според тази статия революционния заместител е Елеганс. Вие какво мислите? Споделете опит ? :roll:
[quote author=“Azazel”]Поразрових се малко из нет-а и намериг ето този линк.
http://margaritta.dir.bg/2003/uni/01zahar.htm
Мисля да минавам на някой заместител на захарта и въобще да я огранича възможно най-много. Според тази статия революционния заместител е Елеганс. Вие какво мислите? Споделете опит ? :roll:
Преди пиех кафето с 3, понякога и 4 пакетчета захар. Откакто съм на НВД пия кафето “чисто”... Свикнах и така ми е по-добре. Дори когато имам “зареждащи дни” отново пия кафето горчиво... Не съм искал да използвам различни заместители на захарта, поради простата причина, че вече почти не ми липсва (специално тя, а не сладкото по принцип)...
Въпрос на вкус... :wink:
мен лично всички тея заместители ми звучат като химийка, така че по добре намали захарта но си я ползвай вместо тея “революционни” работи - американците нали всичко им е такова low fat low sugar само такива революционни продукти и са едни “слабички”... :lol:
13.06.06
16:36
#3
[quote author=”Миркони”]мен лично всички тея заместители ми звучат като химийка, така че по добре намали захарта но си я ползвай вместо тея “революционни” работи - американците нали всичко им е такова low fat low sugar само такива революционни продукти и са едни “слабички”... :lol:
така е те са бая по-вредни... не може от нищото да става сладко трябва да има нещо. :lol:
Почвайте кафявата захар вместо бялата(обикновената).
Карайте без подсладители и захар. Не е толкова трудно. Или в краен случай ползвайте малко мед.
Най добре е да ползваш подсладител ... лично с Митко Димитров говорих и ми каза че тои ги ползва и то в големи количества :)