Какво мислите за заместителите на захарта ?

13.06.06
16:10

Поразрових се малко из нет-а и намериг ето този линк.

http://margaritta.dir.bg/2003/uni/01zahar.htm

Мисля да минавам на някой заместител на захарта и въобще да я огранича възможно най-много. Според тази статия революционния заместител е Елеганс. Вие какво мислите? Споделете опит ?  :roll:

13.06.06
16:20

[quote author=“Azazel”]Поразрових се малко из нет-а и намериг ето този линк.

http://margaritta.dir.bg/2003/uni/01zahar.htm

Мисля да минавам на някой заместител на захарта и въобще да я огранича възможно най-много. Според тази статия революционния заместител е Елеганс. Вие какво мислите? Споделете опит ?  :roll:

Преди пиех кафето с 3, понякога и 4 пакетчета захар. Откакто съм на НВД пия кафето “чисто”... Свикнах и така ми е по-добре. Дори когато имам “зареждащи дни” отново пия кафето горчиво... Не съм искал да използвам различни заместители на захарта, поради простата причина, че вече почти не ми липсва (специално тя, а не сладкото по принцип)...
Въпрос на вкус... :wink:

13.06.06
16:35

мен лично всички тея заместители ми звучат като химийка, така че по добре намали захарта но си я ползвай вместо тея “революционни” работи - американците нали всичко им е такова low fat low sugar само такива революционни продукти и са едни “слабички”...  :lol:

SP

13.06.06
16:36

[quote author=”Миркони”]мен лично всички тея заместители ми звучат като химийка, така че по добре намали захарта но си я ползвай вместо тея “революционни” работи - американците нали всичко им е такова low fat low sugar само такива революционни продукти и са едни “слабички”...  :lol:

така е те са бая по-вредни... не може от нищото да става сладко трябва да има нещо. :lol:
Почвайте кафявата захар вместо бялата(обикновената).

13.06.06
17:11

Карайте без подсладители и захар. Не е толкова трудно. Или в краен случай ползвайте малко мед.

13.06.06
17:18

Най добре е да ползваш подсладител ... лично с Митко Димитров говорих и ми каза че тои ги ползва и то в големи количества :)

13.06.06
18:42

И аз ползвам подсладител за кафето. Huxon някакви,не ги знам.

13.06.06
21:54

Ползвал съм много такива екстри и мисля, че стават, но просто човек така или иначе не трябва да блъска много сладко.

Но примерно в напитки нищо не ти пречи да ги ползваш.

Обаче за някой казват, че вредят даже повече на зъбите и че не били полезни и дрън дрън...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1